featured

Analistlerin yorumları olumlu: Bitcoin (BTC), kritik direnci desteğe çevirmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para analistleri paylaştıkları bir X gönderisinde Bitcoin’in (BTC) önümüzdeki 24 saat içinde 26,228 doların üzerine çıkabileceğini söyledi. Bu gönderide, fiyatın 20 günlük EMA çizgisinin altına bir düşüş gerçekleştirmesi durumunda yeniden 25,000 dolar bölgesine gerileyebileceği konusunda da uyarıda bulundular.

Bu yazının yazıldığı sırada 9 günlük EMA çizgisi, 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde yükseliş eğilimi göstermeye çalışıyordu.

Bitcoin (BTC) yükselişe hazırlanıyor

Kripto para analizi ve ticaret sayfası Whale Analysis, bugün erken saatlerde paylaştığı bir X gönderisinde Bitcoin’in (BTC) son 24 saat içinde 26,228 dolarda bulunan ana direnç noktasını kırabileceğini düşündüklerini paylaştı. Bu direncin başarıyla kırılması durumunda sıradaki hedefin 27,400 dolar olduğunu da sözlerine eklediler.

Bitcoin BTC

Ancak Whale Analysis, pazar liderinin fiyatının önümüzdeki birkaç hafta içinde düzeltme riskiyle karşı karşıya olabileceği konusunda da uyardı. Gönderiye göre Bitcoin’in değeri, 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde tutunamazsa 25,000 dolar bölgesine düşebilir.

Teknik açıdan bakıldığında BTC hâlâ 26,306 dolar civarında bulunan 20 günlük EMA çizgisinin üzerinde işlem görüyor. Ayrıca 9 günlük EMA çizgisi de 20 günlük EMA çizgisinin üzerine çıkmaya çalışıyordu. Bu 2 teknik göstergenin kesişmesi, önemli bir yükselişi tetikleyebilir.

Bu spesifik teknik gösterge, kısa vadeli ivmenin alıcılar lehine değişebileceğine işaret ediyor. Ardından lider kripto para biriminin fiyatı önümüzdeki 24-48 saat içinde artabilir. Bu yükseliş eğiliminin doğrulanması durumunda BTC, 26,917 dolarda bulunan direnci desteğe çevirebilir.

Bundan sonra satın alma hareketlerinin devam etmesi ile Bitcoin, analistlerin de belirttiği gibi 27,400 dolara yükselebilir. Ancak 20 günlük EMA çizgisinin altında bir kırılma yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu senaryoda, önde gelen kripto para biriminin fiyatı 26,000 dolarda bulunan desteği kaybederek yeniden 25,000 dolara düşebilir.

CoinMarketCap verilerine göre Bitcoin, son 24 saat içinde %0,23 oranında küçük bir yükseliş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 26,550 dolar civarında işlem görüyor. Böylece piyasa liderinin haftalık grafikteki kazancı da %2,71’e yükseldi.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin