UNI tokeni, 40 dolara ulaşınca 100 dolarlık yatırım ne olur?

UNI tokeni, 40 dolara ulaşınca 100 dolarlık yatırım ne olur?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DEX borsalarına liderlik eden Uniswap, merkezi borsalara güvenin azalmasıyla daha çok ön plana çıktı. Günlük iyi bir hacim yakalayan merkeziyetsiz borsa, topluluğun ilk tercihlerinden biri oldu.

Genellikle birinci sırayı kimseye vermeyen Uniswap, dYdX gibi güçlü rakiplerle çekişiyor. Son 24 saate baktığımızda şu an dYdX önde olsa da genel yapı Uniswap’ı hep ilk sıraya koyuyor. UNI tokeni, dev borsasının popülerliği sayesinde 5 dolarlık fiyatlanmayla 17. sırada yer alıyor.

UNI tokeni balinalarda ilgi görüyor

Kripto kışı boyunca, projelerin çoğu değerlerini yükseltmek için mücadelesini sürdürüyor. UNI tokeni de bunlardan biri olarak göze çarpıyor. Bununla birlikte, ezici performansına rağmen UNI, balinalardan kayda değer bir ilgi gördü.

Balina etkinliğiyle ilgili güncellenen raporda UNI tokeni detayı dikkat çekti. WhaleStats’ın yayınladığı veriler, UNI’nin en iyi 500 Ethereum balinasının elinde tuttuğu kriptolardan biri olduğunu ortaya koydu.

Uniswap, 2023 yılında DEX rüzgarını estirebilir

Merkezi olmayan finans (DeFi) platformu Uniswap, kullanıcıların artık web uygulamasında kredi ya da banka kartları ve banka havaleleri yoluyla kripto para birimleri satın alabileceklerini duyurdu. Bu haber kripto topluluğu için önemli oldu. Hiçbir merkezi borsaya maruz kalmadan bir DEX borsasına para aktarma dönüm noktası olabilir.

UNI tokeni, Başarılarıyla birlikte DeFi rüzgarını 2023 yılında tekrar gösterebilir. Burada piyasanın gidişatı belirleyici olacaktır. Uniswap ekosisteminin, kullanıcıların önemli protokol değişiklikleri üzerinde oy kullanmasına izin veren yönetişim belirtecidir.

Son olarak şu anki değerine göre bir yatırımcı 100 dolarlık UNI tokeni aldığında ne kadar kar elde edebileceğine bakalım. Uniswap eğer yeniden 40 dolara ulaşırsa elinizdeki varlıkların değeri 750 doları bulacaktır.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin