Tron analizi: Yükseliş öncesi trend desteğinde alıcı toplayacak mı?

Tron fiyat analizi: TRX fiyatı, bir günde yüzde 15 arttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – TRX fiyatı, önceki konsolidasyon seanslarının ardından yükseldi. Tron, günün en çok öne çıkan varlıklarından biri olmayı başardı. Yatırımcılar daha ne kadar gideceğini merak ediyor.

Fiyat, aslında güne düşüşle açıldı. Ancak hızla günün en yüksek seviyesine geri döndü. Bu da haftanın en yüksek seviyesine gelmesine yardımcı oldu. Yatırımcılar, 0,071 doların üzerinde bir günlük kapanışta daha fazla kazanç bekliyor.

TRX fiyatı, Perşembe günü %15’ten fazla kazançla etkileyici performans gösteriyor. Güçlü bir yeşil şamdan, fiyat 200-EMA’yı delip geçerse daha fazla kazanç anlamına gelir. Momentum osilatörü boğaların lehine çalışıyor.

TRON fiyatı daha fazla kazanç istiyor

Günlük grafikte, TRON fiyatı 7 Ocak’tan bu yana 0.057$ ve 0.071$ kısa vadeli işlem aralığında. Fiyat, sırasıyla 24 Ocak ve 31 Mart’ta birkaç sapma ile sınırların içinde kaymaya devam ediyor. TRON’un fiyatı, 15 Kasım’da yapılan 0.12 dolarlık en yüksek salınımlardan yaklaşık %70’lik bir düşüşle 0.05 dolarlık en düşük seviyelerine geriledi.

Şu anda, TRON alıcıları aralığın üzerine çıkmaya çalışıyor. Ancak aralığın 0,071 dolar civarında bulunan üst sınırına yakın bir yerde bir baskıyla karşı karşıya. Sürekli bir satın alma baskısı, fiyatı kritik 200 günlük üstel hareketli ortalamayı (EMA) boğaların geçmesi için bir başka yukarı yönlü filtre olan 0.078$’da test etmeye zorlayacaktır.

Fiyat belirtilen seviyenin üzerinde başarılı bir şekilde tutulursa, TRON fiyatı için bir sonraki hedef psikolojik 0,08 ABD doları olacaktır.

Flip tarafında, 0.060 doların altında bir günlük mum çubuğu, varlık için yükseliş hipotezini geçersiz kılacaktır. Bu durumda, ilk olumsuz hedef, önceden tanımlanmış aralığın alt sınırında 0,057 ABD doları olarak yer alabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin