Popüler altcoin güçlü bir destek buldu! Toparlanmaya başlıyor mu?
Popüler altcoin güçlü bir destek buldu! Toparlanmaya başlıyor mu?

Popüler altcoin güçlü bir destek buldu! Toparlanmaya başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche (AVAX), 18 Nisan’da yükselen bir destek hattında sıçradı ve altcoin bir yükseliş modeli içinde işlem görüyor olabilir. AVAX, 22 Kasım’dan bu yana alçalan bir direnç çizgisiyle birlikte düşüyordu. Aşağı hareket 26 Ocak’ta 53,1 dolara düştü; fiyat o zamandan beri yükselen bir destek çizgisinin (kesikli) yanında artıyor.

18 Mart’ta AVAX alçalan direnç çizgisinden çıktı ve 2 Nisan’da 103,65 dolara ulaşana kadar yükselmeye devam etti. Ancak altcoin 97 dolarlık direnç alanı (kırmızı simge) tarafından reddedildi ve o zamandan beri aşağı doğru hareket ediyor. Tüm zamanların en yüksek seviyesinden ölçüm yapan AVAX, %46 düştü.

AVAX Drop

100 dolara doğru bir sıçrama görebilir miyiz?

Kripto para yatırımcısı @PostyXBT, AVAX grafiğini tweetledi ve altcoin’in 100 dolara sıçrayabileceğini belirtti.

AVAX movement

Günlük harekete daha yakından bakıldığında, AVAX’ın 18 Nisan’da yükseliş şamdanı oluşturduğu görülüyor. Bu, yükselen destek çizgisini doğruladı ve mevcut sıçramayı başlattı.

Buna ek olarak, MACD art arda daha yüksek momentum çubukları oluşturduğu için yükseliş işaretleri gösteriyor. Ayrıca, yükseliş eğilimi göstermeye yakın. Daha önce böyle bir çarpış meydana geldiğinde, önemli yukarı hareketler izlendi.

Bu nedenle, en olası senaryo, 97 dolara doğru yukarı yönlü bir hareketin geleceğini gösteriyor. Bununla birlikte, RSI 50’nin altında olduğu için hâlâ düşüşe işaret ediyor.

AVAX ascending support

AVAX/BTC

USD çiftine benzer şekilde, AVAX/BTC Aralık 2021’den beri yükselen bir destek çizgisini izliyor. Ancak, yükselen bir üçgen içinde işlem yapmak yerine, fiyat simetrik bir üçgen içinde işlem görüyor gibi görünüyor.

Bu üçgen ‘nötr’ bir model olarak kabul edildiğinden, kırılma mümkün olmaya devam ediyor. Ek olarak, hem RSI hem de MACD nötrdür.

Bu nedenle, altcoin fiyatının bu kalıptan çıkıp çıkmadığı, muhtemelen gelecekteki eğilimin yönünü belirleyecek.

Triangle pattern

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin