featured

Tron ağı, Ethereum’u geride bıraktı: Sonuçlar şaşırtıcı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tron ağı, son birkaç ayda bazı etkileyici sonuçlar gösteriyor. Bunlardan biri de son zamanlarda Ethereum’u (ETH) geride bıraktığı, üzerinde yayınlanan stabilcoin Tether (USDT) miktarıdır.

Spesifik olarak, Tron DAO tarafından 24 Mart’ta bir tweet’te yayınlandığı üzere, Proof-of-Stake (PoS) blok zincirinde yayınlanan TRC20-USDT’nin hacmi şaşırtıcı bir şekilde 40,7 milyara ulaştı.

USDT için baskın zincir olarak Ethereum’u “bir kez daha” tahttan indirdiği için bu Tron için büyük bir başarı. Etherscan tarafından paylaşılan verilere göre, Ethereum Tron’dan yaklaşık 800 milyon daha az olan toplam 39.82 milyar ERC20-USDT arzına sahipti.

Tron ağı kullanım açısından hala önde

Ethereum ağındaki pahalılık Tron ağını öne çıkarıyor. Kullanım oranı yatırımcılar tarafında halen etkin. Ayrıca Tronscan farklı bir detayı daha ön plana çıkardı. Tron ağının blok gezgini  TRONSCAN’ın Twitter hesabına göre, TRX bir deflasyon durumunda.

Tron’daki işlem sayısındaki ve akıllı sözleşme faaliyetindeki istikrarlı artış hakkında rapor ortaya çıkmıştı. Toplam işlemlerin %60’ından fazlası akıllı sözleşmelerle ilgili. Bu da ağın daha çok büyüdüğünü gösteriyor.

Tron fiyatı da gelişen güzel haberler sayesinde yükseliş eğilimi kaydediyor. Haber esnasında 0.065$’da işlem görüyor. Önceki haftaya göre yedi günlük bir büyüme kaydederek iyi bir seviyede yer alıyor. TRX kripto para biriminin 24 saatlik fiyatı %1,14’lük bir artış gördü. Tron’un piyasa değeri şu anda 6.6 milyar doların biraz üzerinde.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin