BTC/USDT ticaretiyle ilgili çarpıcı rapor: Mart ayında üçe katlandı!
BTC/USDT ticaretiyle ilgili çarpıcı rapor: Mart ayında üçe katlandı!

Tether, Omni’nin yeni sürümünün geliştirilmesini finanse etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

USDT’nin arkasındaki stablecoin operatörü olan Tether, Bitcoin (BTC) tokenizasyon katmanı Omni’nin yeni sürümünün geliştirilmesini finanse etti.

15 Aralık’ta paylaşılan basın açıklamasına göre, şirketler Omni Core 0.7.0’ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Yeni sürümle birlikte ağ performansını artırıldığı, kilitleme sorunlarının ve Uzaktan Prosedür Çağrısı’nın düzeltildiği bildirildi.

Omni protokolü, Bitcoin ağında çalışan ve yaygın olarak güvenli bir ağ olduğuna inanılan bir simge üzerinde token’ların oluşturulmasını sağlayan bir sistemdir. Omni aynı zamanda ilk USDT token’larını barındıran platformdur. Ayrıca Omni’nin resmi web sitesinde Bitcoin’in  Blockchain teknolojisini nasıl kullandığını açıklıyor:

Omni Core, Bitcoin’in tüm özelliklerini ve aynı zamanda gelişmiş Omni Katmanı özelliklerini sağlayan bir Bitcoin çekirdeğidir.

Omni tabanlı merkeziyetsiz değişim

Daha da ilginç olanı, Omni Core’un 0.7.0 sürümü, ağ içerisinde merkeziyetsiz bir takas yapmaya olanak sağlıyor. Omni protokolünün yeni sürümü, kullanıcıların ağdaki herhangi bir varlığı Bitcoin ile takas etmeye izin veriyor.

Bitcoin, Tether’in kullandığı ilk Blockchain olduğu için, Omni Core çok fazla kabul görüyor ve yüksek bir güvenlik seviyesi gösteriyor.

Cointelegraph’ın Mart ayında bildirdiği gibi, Tether Tron Blockchain’de USDT token’larını piyasaya sürdü. Ekim ayının sonunda, tüm stablecoin tedariğinin yaklaşık %12’si yeni ağa taşındı. Yakın bir zamanda ise Tether, USDT stablecoin’in beşinci Blockchain’ini Algorand’da başladığını duyurdu.

Cointelegraph


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin