Tether sermaye değeri yeni bir rekor kırıyor - Stabil coin devi piyasa değeri ne kadar?
Tether sermaye değeri yeni bir rekor kırıyor - Stabil coin devi piyasa değeri ne kadar?

Tether, AML çözümleri için Chainanalysis ile güçlerini birleştirdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain analiz şirketi Chainalysis, Tether ile resmen bir ortaklık anlaşması yaptıklarını açıkladı. Firma, gerçek zamanlı kara para aklama (AML) uyumluluk çözümünü sağlayacak token döngüsünü takip edebilecek. Tether ise bu şekilde kullanıcılarıyla arasında güven bağını güçlendirecek.

Şüpheli işlemler anında tespit edilecek

Bir Blockchain’deki şüpheli etkinliği izleyebilen İşleminizi Bilin (KYT) çözümü, Tether’de nisan ayından beri kullanılıyor. Ancak bugün, ürünün küresel olarak piyasaya sürülmesi, projenin Blockchain’deki tüm işlemleri izlemesini ve şüpheli etkinliğin gerçek zamanlı olarak tespit edilebilmesini sağlayacak.

Tether Teknoloji Sorumlusu Paolo Ardoino ortaklık hakkında şunları kaydetti:

Chainalysis ile çalışmak, Tether tokenini içeren tüm işlemler için AML süreçlerimizi geliştirmemize izin verdi.

Tether kullanıcılarına yüksek güven ve şeffaflık sağlayacak

Ardoino ayrıca, stabilcoinin en büyük kripto para birimlerinden biri olduğu göz önüne alındığında, otomatik uyumluluk çözümleri ile mümkün olan şeffaflığı sağlama sorumluluğuna sahip olduklarını da kaydetti. Tether, en büyük kripto para birimi olan Bitcoin’i bile aşan günlük işlem hacmine sahip bir kripto para birimi.

Bunun nedeni, Tether’ın sabit bir kripto para olması ve değerinin USD’ye sabitlenmesi. Oynaklık dönemlerinde, yatırımcılar fiyatların istikrarlı olduğu paralara, yani stabilcoin’lere geçerek büyük kayıplardan kaçınmaya çalışıyorlar.

Chainalysis Strateji Sorumlusu Jonathan Levin inisiyatifi takdir etti ve şunları söyledi:

Uygun AML işlem izlemeyi yürürlüğe koyarak Tether, şeffaflık ve mevzuata uygunluk taahhüdünü gösteriyor ve büyüyen kullanıcı tabanı arasında daha fazla güven inşa ediyor.

coingape

Kripto para sektörünün hacmi, 300 milyar doları aylar sonra tekrar aştı


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin