Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor
Ethereum (ETH) gözünü 300 dolara dikti: Yükseliş sürüyor

Ethereum uçuşa geçti: Kritik baraj aşıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son 24 saat içinde %14,85 değer kazanan Ethereum 255 dolara ulaştı. Dün 220 dolarlık barajı aşan ETH bugün ise 250 doların üstüne çıkarak iki kritik psikolojik seviyeyi geçmeyi başardı.

Bu süre zarfında Ethereum, Bitcoin’e (BTC) karşı sağlam kazançlar da sağladı ve geçen yılın temmuz ayından bu yana görülmeyen bir sayı olan 0,02475 BTC değerine ulaştı. Bu yükseliş, BTC’ye karşı %10’a yakın bir iyileşme manasına geliyor.

Ethereum neden yükseliyor?

Bu son fiyat eylemi, hemen hemen her büyük kripto para biriminde önemli kazanımlara tanıklık eden küresel bir rallinin içerisinde yer alsa da, ETH özelinde sebepler de söz konusu.

Birincisi, yakın tarihli bir Reuters haberine göre Amerikan çokuluslu yatırım bankası JPMorgan Chase, Blockchain birimi Quorum’u ConsenSys ile birleştirmeyi planlıyor.

Bugünkü büyümenin bir sonucu olarak, Etherem piyasa değerine 3,5 milyar dolardan fazla para ekledi ve şu anda en hızlı büyüyen altcoinlerden biri. ETH son 30 günde %71’den fazla arttı ve henüz herhangi bir yavaşlama belirtisi göstermedi.

decrypt

İsviçre kripto para işlemlerine sıkı gözetim getiriyor


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin