Son dakika: Terra Luna Classic topluluğu yeni yükseltmeyi onayladı!
Son dakika: Terra Luna Classic topluluğu yeni yükseltmeyi onayladı!

Son dakika: Terra Luna Classic topluluğu yeni yükseltmeyi onayladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Luna Classic topluluğu, L1 Terra Classic Task Force (L1TF) çekirdek geliştirici grubu tarafından sunulan v2.2.1 çekirdek yükseltmesine yönelik teklifi oybirliğiyle kabul etti. Teklif, blockchain’e önemli değişiklikler getirecek ve daha önce yönetim oylamasından geçen önemli değişiklikleri uygulayacak. Bu arada LUNC ve USTC fiyatları halen baskı altında kalmayı sürdürüyor.

Terra Luna Classic v2.2.1 yükseltme teklifi resmen kabul edildi

L1 Terra Classic Task Force’un (L1TF) blok zincirini v2.2.1’e yükseltmeye yönelik 11766 numaralı teklifi Terra Luna Classic topluluğu tarafından resmi olarak kabul edildi.

Teklif, %99,85 “Evet” oyu ile topluluktan oybirliğiyle destek aldı. Yönetişim oylamasına toplam 50 doğrulayıcı katıldı ve 49 kişi teklifin lehine oy kullandı. Allnodes, Interstellar Lounge, HappyCattyCrypto, Stakely, 1maxfee ve diğerleri gibi önde gelen doğrulayıcılar teklifi destekliyor.

L1 Terra Classic Task Force (L1TF) geliştiricisi Vinh Nguyen daha önce geliştirici ekibinin v2.2.1 çekirdek yükseltmesine hazır olduğunu açıklamıştı. L1TF geliştirici ekibi, zinciri 12 Eylül’de 10:21 UTC olarak tahmin edilen 14.514.000 blok yüksekliğinde yükseltecek.

LUNC ve USTC fiyatları düşüş eğiliminde

Terra Luna Classic ve USTC fiyatları, topluluk tarafından kabul edilen son tekliflere rağmen satış baskısı altında kalmaya devam ediyor. Ayrıca, kripto piyasasındaki satışların ortasında fiyatlar düşmeye devam ediyor.

LUNC fiyatı son 24 saatte %5 düştü ve fiyat şu anda 0,000056 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0,0000565 dolar ve 0,0000605 dolar.

Bu arada, USTC fiyatı son 24 saatte %4’ten fazla düşerek 0,012 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek değerleri sırasıyla 0,0119 dolar ve 0,0132 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin