featured

Satış baskısı bu altcoinleri yüzde 2-3 oranında düşürdü! Altcoinlerde düşüş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para haber – Kripto para piyasası son zamanlarda çalkantılı bir dönem geçirdi ve önde gelen altcoinlerin büyük bir kısmı yoğun bir satış baskısı altında mevcut düşüş eğilimini pekiştirdi. Birçok token şu anda kritik destek seviyelerinin altına düşmüş durumda ve bu da daha fazla düşüş potansiyeline işaret ediyor.

Pazartesi günü sabah 6:08 itibariyle toplam kripto piyasa değeri 1,12’lik bir düşüşle 1,03T dolar seviyesinde bulunuyor. Buna karşılık son 24 saatteki toplam kripto piyasası hacmi yüzde 46,59 oranında artarak 22,18 milyar dolara ulaştı.

ETH fiyat analizi: Destek trend çizgisinin kırılması düşüşün ipuçlarını veriyor

Altcoinin fiyatı üç haftadan uzun bir süre boyunca yükselen destek trend çizgilerinin dinamik hareket etmesiyle 1.600 dolar kriterinin üzerindeki dayanağını korudu. Bu seviyeye doğru yaşanan her düşüş, piyasanın yükseliş eğilimini vurgulayarak yenilenen alım gücüyle derhal karşılandı.

Bununla birlikte son zamanlardaki büyük altcoin satışlarından kaynaklanan dalgalanma etkisi, ETH fiyatını 10 Eylül’de yüzde 1,1 oranında aşağı çekerek uzun süredir devam eden destek trend çizgisini ihlal etmesine neden oldu. Gün ilerledikçe satış baskısının yoğunlaştırmasıyla yüzde 1,98’lik bir gün içi kayıp daha ortaya çıktı.

Bu düşüş ivmesi, Ethereum’un potansiyel olarak yüzde 8,5’lik bir düşüşle daha karşı karşıya kalabileceğini ve gözünü 1.450 dolar seviyesine dikebileceğini gösteriyor.

XRP fiyat analizi: Ayı flaması XRP’yi 0,45 dolara itebilir

Geçtiğimiz üç hafta boyunca XRP fiyat hareketi, tüccarların ‘düşüş flaması’ olarak tanımladığı bir oluşum olan yakınsayan trend çizgileriyle sınırlanan daralan bir aralık içinde yer aldı. Bu formasyon genellikle düşüş eğilimine işaret etse de XRP coin altcoin piyasasındaki düşüşün artçı şoklarını hissederek bugün yüzde 3,45 oranında düştü.

Bu hareket, düşüş trendinin devam ettiğine dair bir sinyal olarak fiyatı flamanın alt sınırının altına itti. Fiyatın bu ihlalin altındaki konumunu koruması hâlinde ufukta yüzde 8’lik potansiyel bir düşüşe işaret eden 0,45 dolara kadar bir iniş görülebilir.

MATIC fiyat analizi: Altcoinde 0,5 dolarlık kırılma, fiyatı yüzde 17,5 düşürebilir

altcoin

Günlük grafikte Polygon kripto para fiyat yörüngesi, beş gün boyunca düşüş göstererek 0,56 dolardan 0,51 dolara düştü ve yüzde 10’luk bir gerilemeye dönüştü. Şu anda kripto para, birkaç ay boyunca kararlı bir bariyer görevi gören önemli 0,5 dolarlık destek seviyesinin üzerinde sallanıyor.

Bununla birlikte daha geniş pazardaki artan satış baskılarının ortasında MATIC’in günlük mumunun bu desteğin altında kapanması durumunda, satış ivmesi yoğunlaşabilir ve potansiyel olarak fiyatı yüzde 17,5 oranında düşürerek 0,42 dolar hedefine düşürebilir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin