featured
MORGANTOWN, WV - 23 JANUARY 2018: Stack of golden coins on new design of US currency one hundred dollar bills with spotlight on the Ethereum in the foreground

Son dakika: Terra Luna Classic, Bug Bounty programını duyurdu: LUNC 0,001 dolar olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Terra Luna Classic topluluk destekli çekirdek geliştirici grubu Joint L1 Task Force (L1TF), güvenlik araştırmacılarını, etik bilgisayar korsanlarını ve geliştiricileri Terra Luna Classic ağındaki güvenlik açıklarını belirlemeye ve bildirmeye davet eden bir hata ödül programı önerdi. Ödül, yalnızca LITF’nin topluluktan aldığı fonlardan sağlanacaktır.

Terra Luna Classic Bug Bounty programı nedir?

Joint L1 Task Force proje yöneticisi LuncBurnArmy Twitter hesabından 11602 numaralı “Luna Classic Bug Bounty Teşvik Programı” önerisinin oylamaya sunulduğunu duyurdu. Geliştirici grubu 3. çeyrekte LUNC ve USTC dolaşımdaki arzı azaltmaya odaklanırken Terra Luna Classic ağındaki hatalara açıklık getirmeyi amaçlıyor. Bazı üyeler son güncellemelerden sonra hatalarda artış olduğunu iddia ediyor.

Teklife göre bir hata ödül programı güvenlik ve ağ istikrarını artıracak, iş birliğini ve işlevselliği teşvik edecek ve güvenlik açıklarını tespit edip bildirdikleri için katkıda bulunanları ödüllendirecek. Ödüller, L1TF tarafından ödenecek ve hata ödül programı için ayrı bir topluluk harcama teklifi gerekmeyecek. Başlangıçta L1TF 3. çeyrekte 50 milyon LUNC tahsis etmeyi planlamaktadır.

Bug bounty programı tüm topluluk üyelerine, harici geliştiricilere ve güvenlik uzmanlarına açıktır. Katılımcıların sorumlu ifşa ve güvenlik açıklarının kamuya bildirilmesinden kaçınma ve kötü niyetli faaliyetlerden kaçınma gibi yasal ve etik standartlara uymalarını gerektirmektedir.

Teklif kapsamında planlanan ödüller aşağıdaki gibidir:

  • Onaylanmış İstasyon Hatası: 150.000 LUNC
  • Geliştirilen yama ile İstasyon Hatası onaylandı: 1M LUNC
  • Doğrulanmış L1 hatası: 300.000 LUNC
  • Onaylanmış güvenlik açığı (Station): 300,000 LUNC
  • Geliştirilen yama ile güvenlik açığı doğrulandı (Station): 1M LUNC
  • ‘Day-zero’ kritik güvenlik açığı rapor edildi: 5M LUNC
  • ‘Sıfırıncı gün’ kritik güvenlik açığı yaması geliştirildi, test edildi ve onaylandı: 20M LUNC

Şimdiye kadar Terra Luna Classic topluluğu ve doğrulayıcılar öneriyi destekledi. JESUSisLORD, Lunanauts ve DFLunc gibi üye ve doğrulayıcılardan yüzde 100 “Evet” oyu aldı. Topluluk, çeşitli gelişmelerin ortasında ağın güvenliğinin artırılması ihtiyacını kabul etmektedir.

Terra Luna Classic topluluk havuzu bakiyesi de topluluğun üç topluluk havuzu harcama teklifini kabul etmesiyle önemli ölçüde düştü.

LUNC fiyatı toparlanacak mı?

LUNC fiyatı yatay işlem görüyor ve fiyat şu anda 0.000087 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0.0000866 ve 0.0000886 dolardır. Ancak işlem hacmi son 24 saat içinde biraz arttı.

terra

CoinGape Markets’e göre, LUNC fiyatı üçgen formasyonun yakınsak trend çizgisi arasında hareket etmeye devam ediyor. Üçgen formasyonun kırılması, LUNC fiyatını 0,0001 dolara çıkarmak için yükseliş ivmesi getirecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin