Terra Luna analizi, LUNC coin fiyatı ne olacak? LUNC coinde son durum ne?

LUNC rallisi ivme kazanırken Terra Luna Classic fiyat tahmini – İşte sonraki LUNC hedefi”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNC (Terra Luna Classic) fiyatı son 24 saat içinde %1 artarak $0.00012574 seviyesine ulaştı ve tüm kripto para piyasası genelinde %4,5 artış kaydetti.

LUNC’un mevcut seviyesi, son yedi gün içinde %3 ve son 30 günde %4 arttığını gösteriyor. Bu süre zarfında Bitcoin (BTC) ise aynı zaman dilimlerinde sırasıyla %8 ve %46 yükseldi.

Ancak son haftalardaki görece zayıf performansı, Binance’ın milyarlarca LUNC tokeni yakmaya devam etmesiyle birlikte yakın ve uzak gelecekte üzerinde ortalama getiriler sağlaması için bir zemin hazırlıyor.

Ve Terra Grants Vakfı’nın kripto borsasından yatırım talep etmesiyle birlikte LUNC ekosistemi yeniden büyümeye başlayabilir ve daha fazla uygulama, kullanıcı ve sahip çekerek büyüyebilir. Bu da zamanla LUNC’a yansıyabilir.

Lunc fiyat tahmini? Terra Luna Clasic analiz, fiyatı nereye kadar gidecek? Yükselecek mi? - Kripto Para Haber

“İşte Sonraki LUNC Hedefi”

“LUNC fiyat grafiği, göstergelerinin yükselmeye hazır görünmesiyle birlikte çok ihtiyaç duyulan bir rallinin eşiğinde olabileceğini gösteriyor.”

Lunc coin analiz, Terra Luna Analiz, Terra Luna Clasic

Örneğin, göreli güç endeksi (RSI) Mart ayının büyük bir bölümünde çok düşük ve aşırı satılmış pozisyonlarda kaldıktan sonra 50 seviyesine doğru yükselmeye başladı.

Benzer şekilde, LUNC’un 30 günlük hareketli ortalaması (kırmızı) 200 günlük hareketli ortalamasına (mavi) göre dip noktasına ulaşmıştır, bu da yukarı doğru hareket etmeye hazır olduğunu göstermektedir.

Gerçekten de, LUNC’un fiyatı 200 günlük (ve 30 günlük) hareketli ortalamasının altında olduğundan, mevcut tüm teknik göstergeler bu altcoin’in yakın zamanda tekrar yükseleceğini göstermektedir.

Ve BTC’nin bugünkü %6’lık artışıyla birlikte piyasayı yükseltmesini de göze alırsak, LUNC dahil tüm piyasanın yükselmesi çok olasıdır ve bu yükselişin şimdi başlamış olması da mümkündür.

https://twitter.com/BTC_Archive/status/1645612224013033472?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1645612224013033472%7Ctwgr%5Ed00ebb68825d0f1da699cd658ac6fea81efd717d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fterra-luna-classic-price-prediction-as-lunc-rally-gains-momentum-heres-next-lunc-target.htm

Eldeki verilere göre, LUNC muhtemelen gerçekten büyük ralliler görebileceği uzun bir yolu henüz tamamlamadı. Ancak, Terra Luna Classic topluluğunun, altcoin’in ekosistemini geliştirmek için sürekli olarak çalıştığı belirtilmelidir.

Son zamanlarda, Terra Luna Classic’in Layer 1 Görev Gücü, LUNC ağını geliştirmeleri için çalışmalarına daha fazla fon sağlayacak bir yönetişim önerisi sunmuştur. Bu öneri oylamada olsa da, çoğu topluluk üyesinin, token yakma konusuna odaklanmaktan ziyade Terra Luna Classic’e daha gerçek bir işlevsellik kazandırmaya ciddi olarak çalıştığını göstermektedir.

Ayrıca, Kasım ayında kuruluşu onaylanan Terra Grants Vakfı’nın, Binance’e $5 milyon değerinde bir hibe başvurusu sunduğunu ve Binance’in şu anda bunu değerlendirdiğini belirtmek de umut vericidir. Bu durum, LUNC’ın mevcut durumunun kısa ömürlü olacağına işaret ediyor ve Terra Luna Classic’in ana geliştiricileri, ağa daha anlamlı bir amaç kazandırmak için çalışmalarına devam ediyorlar.

Ancak Şubat ayında, kardeş stabilcoin USTC’nin yeniden sabitleme önerisinin kabul edilmesi, LUNC’ın büyük ölçekte yakılmasını gerektireceği bir durum ortaya çıkardı.

Bu öneri hakkında kabul edilmesinden bu yana çok fazla bir güncelleme olmamakla birlikte, Binance LUNC işlem ücretlerini yakmaya devam ediyor ve son ayda toplamda 1.6 milyar LUNC yok edildi.

https://twitter.com/traderrocko/status/1642883771383836675?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1642883771383836675%7Ctwgr%5Ed00ebb68825d0f1da699cd658ac6fea81efd717d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcryptonews.com%2Fnews%2Fterra-luna-classic-price-prediction-as-lunc-rally-gains-momentum-heres-next-lunc-target.htm

Ancak Terra Luna Classic, LUNC’nin dolaşımdaki arzında önemli bir azalış sağlamak için yakıcı işlemlerini önemli ölçüde artırmak zorunda kalacaktır. Şu anda dolaşımdaki arzı 5,899 trilyon LUNC olan LUNC’nin yakılan toplam miktarı 53,1 milyar (veya LUNC’nin arzının %0,9’u) olarak kalmıştır, bu nedenle son birkaç haftada LUNC fiyatında pek bir değişiklik olmamıştır.

Yine de, Terra Luna Classic ağı genel değerini artırmaya ve LUNC fiyatını yükseltmeye yönelik çalışmalar devam ediyor. Bu konuda yukarıda bahsedilen önerilere ek olarak, geçen ay geliştirici Edward Kim, Cosmos aracılığıyla Terra Luna Classic ile entegre edilebilecek makine öğrenmesi tabanlı uygulamalar oluşturmaya odaklanacağını duyurdu.

Drexel Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Yardımcı Profesörü olan Kim’in yapay zeka üzerine odaklanması, geçtiğimiz yıl sonunda ChatGPT’nin gelmesiyle birlikte artan ilgi nedeniyle LUNC için büyük bir ödeme yapabilir.

Bu nedenle, LUNC şu anda piyasayı ateşlemediği için bile uzun vadeli olarak çok iyi görünüyor. Mevcut fiyatı olan 0,00012538 dolardan, yılın ortasına kadar 0,0002 dolara yükselmesi ve potansiyel olarak yıl sonuna kadar 0,0005 dolar veya daha yükseğe ulaşması mümkündür.

Ancak LUNC’nin yakılmasıyla ilgili önemli ölçüde miktarda LUNC’ın yakılması için bir teklif kabul edilirse, fiyatının nereye gideceği bilinmez.

cyrptonews.com


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin