Arbitrum (ARB) fiyatında kırılma bekleniyor! İşte fiyat hedefi
Arbitrum (ARB) fiyatında kırılma bekleniyor! İşte fiyat hedefi

Arbitrum (ARB) fiyatında kırılma bekleniyor! Hedef 1,5 dolar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Arbitrum (ARB) fiyatı kısa vadeli direnç seviyesinden çıkarak uzun vadede bir kırılma sürecinde ilerliyor.

ARB fiyatı, 23 Mart’tan bu yana düşüş eğiliminde olan bir paralel kanal içinde hareket ediyordu. Bu tür kanallar genellikle düzeltici yapılar içerir ve nihai bir kırılma beklenir.

Ancak ARB fiyatı, 1,15 dolarlık destek seviyesinden zıplayarak ve daha yüksek bir dip oluşturarak 9 Nisan’da kanalın dışına çıkmaya başladı. Aynı zamanda, RSI göstergesi 50’nin üzerine çıkarak alçalan direnç çizgisini aştı.

Eğer Arbitrum fiyatı kanalın dışına çıkmayı başarırsa, bir sonraki direnç seviyesi olan 1,50 dolar seviyesine kadar yükselebilir. Bu seviye, tüm zamanların en yüksek seviyesine çok yakın.

Ancak fiyat kanalın direnç seviyesinin altına düşerse, 0,80 dolara kadar bir düşüş yaşanabilir.

Arbitrum (ARB) Price Channel

Arbitrum fiyat analizi: Kırılma anı yaklaşıyor!

İki saatlik kısa vadeli grafik, ARB fiyatının 9 Nisan’da alçalan bir direnç seviyesinden çıktığını gösteriyor. Bu, uzun vadeli kanalın kırılmasını destekliyor ve yeni yüksek seviyelerin beklendiğini gösteriyor.

Şu anda ARB fiyatı, 1,27 dolar seviyesinde birleşen direnç seviyelerine yaklaşıyor. Bu seviye, 0,5 Fib düzeltme direnci seviyesi ve yatay bir direnç alanı oluşturuyor.

Eğer ARB fiyatı başarılı bir şekilde bu direnç seviyelerini aşarsa, trendin yükselişe geçtiği teyit edilir ve muhtemelen 1,50 dolar civarında yüksek seviyelere yol açar. Ancak, başarısız bir kırılma olursa, ARB fiyatı 1,15 dolar seviyesine kadar gerileyebilir.

Arbitrum (ARB) Fiyat Çıkışı

Sonuç olarak, en olası Arbitrum fiyat tahmini, yükselişin 1,50 dolar seviyesine doğru devam etmesidir. 1,27 dolar seviyesinde bir ret, bu tahmini geçersiz kılabilir ve ARB fiyatı 1,10 dolara kadar düşebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin