featured

LUNC fiyatı önümüzdeki hafta iyi bir yükseliş kaydedebilir! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance yakım haberlerinin ardından Terra Classic (LUNC) topluluğu, önümüzdeki günlerde olası bir ralli için zemin hazırladı. Binance daha önce 1 Mart 2023’ten itibaren bazı yakma isteklerinde bulunmuştu. Binance LUNC yakma işlemi, topluluğun token arzını azaltma amacına yardımcı olacaktı. Yatırımcılar, Binance yakma işleminin Terra Classic token’ının fiyatını artırmaya yardımcı olacağına inanıyor.

LUNC

Daha önce Binance’in, Binance’e ait cüzdanlar arasındaki dahili hareketin yakma vergisinden muaf tutulmasını talep ettiği gündeme gelmişti. Bu cüzdanlara yapılan dahili transferler muaf tutulsa da, cüzdanlara yapılan ve cüzdanlardan yapılan harici transferler yine de vergilendirilecektir. Terra Classic’in teklifi, bir sonraki sürümdeki isteğe bağlı özelliklerin bir parçası olarak, yakma cüzdanının yeniden basılmamasını da içerir. Topluluktan büyük destek alan teklifle birlikte, 1 Mart’a kadar yakım işlemlerini başlatmak için değişiklikler buna göre yapılacak.

Luna Classic: Should I Sell Now?. Luna Classic is the hottest token in… | by Jamen Mendes | Coinmonks | Medium

Fiyat rallisi yakın mı?

Son birkaç hafta, LUNC fiyatı için hafif sapmalarla yatay hareket etti. Binance yakma işlemi öncesinde, Trader Rocko önümüzdeki haftanın Terra Classic topluluğu için önemli olacağına inanıyor. Mevcut ticaret aralığının içinde, token’ın yükselişe hazır olduğu düşünülüyor. İlginç bir şekilde, LUNC işlem hacmi son 24 saatte %54,49 oranında bir düşüş yaşadı. Binance yakma işleminin başlaması ile LUNC fiyatında bir yükseliş yaşanıp yaşanmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin