featured

Terra Classic (LUNC) için yeni teklif gündemde: LUNC fiyatı için olumlu gelişmeler bekleniyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Birkaç haftadır durgun bir aralıkta seyreden Terra Classic (LUNC), zincir geliştirme ile ilgili topluluk kurma kararlarının eşiğinde. Terra topluluğu tarafından oylanan teklif, geliştirici karar takibi yapacak bir çekirdek geliştirici ekip kurulmasını öneriyor. Geçen ayın sonunda dağılan geliştirici grubun yerini alacak olan bu grubun birçok farklı rol üstelenmesi bekleniyor.

Terra Classic grup teklifinin detayları

“Terra Classic Takımı Kurun” ifadesi ile oylamaya sunulan öneri, sistem içinde aktif rol alacak bir topluluğun kurulmasını içeriyor. Teklife göre ekip doğrudan blok zincir üzerinde çalışacak ve kurulacak bu ekip birçok farklı görev ile donatılacak. Ekibin görev kapsamı Terra topluluğu ve geliştiriciler ile tartışılarak netleştirilecek. Rollerin ve sorumlulukların gözden geçirilmesinin ardından teklif oylandı ve yüzde 82 lehte oy aldı.

Hayır oyu veren topluluk üyeleri teklifin, Terra ekosisteminde merkezileşmiş risklere karşı bir önlem içermediği ve KYC gerekliliklerinden bahsedilmesi gerekçesi ile onaylanmadığını açıkladı. Bu gelişme analistler ve yatırımcılar tarafından olumlu karşılanmadı ve fikir ayrılıklarının Terra Classic üzerinde olumlu etki etmeyeceği ifade edildi.

Teklifin oylanması ve LUNC fiyatının tepkisi

Son 2 haftadır 0.00013 dolar ile 0.00014 dolar aralığında seyreden LUNC, geçtiğimiz 24 saate yüzde 3’ün üzerinde değer kaybederek 0.0001247 dolara geriledi. Piyasa hacmi yüzde 2,60 düşerek 726,168,722 milyon dolar oldu. Buna karşın işlem hacmi yüzde 6’lik bir yükselişle artarak yatırımcı ilgisinin sürdüğünü gösterdi.

LUNC fiyatındaki bu gerilemeye karşın iyimser kalan analistler nisan sonuna kadar LUNC fiyatının 0,00020 doların üzerinde işlem göreceğini düşünüyor. Bu iyimser tahminlerin arkasında ise ekosistemin güncelliği ve mart ayında kabul edilen zincir yükseltmesinin başarıyla tamamlanması olduğu ifade edilmekte.

lunc
LUNC MACD ve RSI göstergeleri

Ayrıca piyasa konsolidasyonu devam ederken Terra Classic ekosistemi baskı altında ve bu kayıplar kısa vadeli bir düşüş olarak değerlendiriliyor. Teknik grafiklere bakıldığında Hareketli ortalamalar (MACD) bir düşüş sinyaline yaklaşırken RSI nötr bölgede kaldı. Aynı zamanda boğaların yeniden gücü ele geçirmesi hâlinde fiyatın kısa vadede 0,00018 dolara ulaşacağı düşülüyor.

Kripto para piyasasındaki durgunluk ve LUNC fiyatındaki çalkantılı süreç, teknoloji ağırlıklı tokenlerin popülerlik kazanmasını sağlıyor. Bunlardan biri olan Space şirketinin yerel tokeni 5thSpace VR teknoloji ile kripto ekosistemini bir araya getiren yenilikçi projelerden biri olarak lanse edilir.

5SCAPE Tokenı Ziyaret Edin

5thSpace projesi ön satış aşamasında 5,162,597 dolarlık birikim toplamayı başararak gündeme geldi. Bu hızlı yükselişin ardından lansman sonrası Binance’de listelenecek kripto paralardan biri olabilecek olan 5thSpace token, 0.00327 dolardan satışa sunuluyor ve önümüzdeki yıllarda 1000x büyüme potansiyeli ile ilgi çekiyor.

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin