featured

Chainlink (LINK) fiyat analizi: Popüler analist, piyasadaki belirsizliğe rağmen neden umutlu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi Chainlink (LINK) fiyat analizi, mevcut piyasa oynaklığına ve güçlü düşüş eğilimine rağmen 34 dolar seviyesine doğru potansiyel bir yükselişe sahip olduğunu gösteriyor.

2024 yılına hızlı bir giriş yapan kripto para piyasası, lider Bitcoin’in bugün grafiklerini kırmızıya boyamasının ardından hafif bir sarsıntı geçirdi. Yeni yılın başında Chainlink fiyat trendi, kripto para piyasasının dikkatini çekti. Çünkü gözde altcoin, ticaret grafiklerinde önemli bir yükseliş modeli oluşturmayı başardı. Bu ilk yükseliş hareketine rağmen, son saatlerde momentumda bir değişim görüldü. Son verilere göre, ayıların yeniden güç kazanması ile fiyat hareketi zor bir duruma düştü. Bu da kripto piyasasının geniş anlamda yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve belirsizliğin de korunduğunu gösteriyor.

Geçtiğimiz yıl LINK fiyatı %148’den fazla güçlü bir fiyat artışı yaşadı. Şu anda token 15,40 dolar ile 13,30 dolar arasında bulunan bölgede salınıyor. Bu fiyat aralığı, Chainlink’in piyasa gidişatında kritik bir aşamaya işaret ediyor ve düşüş yönlü etkiler görünüşte üstünlük sağlıyor. Ayılar ve boğalar arasında devam eden mücadele, piyasanın gelecekteki yönünü etkileyen bir çekişme senaryosu yarattı.

Chainlink LINK

Chainlink (LINK) son 24 saat içinde neredeyse %19 oranında bir düşüş yaladı ve bu yazının yazıldığı sırada 13,95 dolar civarında işlem görüyor. Buna rağmen son 24 saatteki işlem hacminin 794 milyon doların üzerine çıkması yatırımcı faaliyetlerinde bir artış olduğu görülüyor. 7,92 milyar doları aşan piyasa değeriyle Chainlink, piyasa değerine göre ilk 20 kripto para birimi arasında zorlu bir oyuncu olmaya devam ediyor.

Chainlink (LINK) piyasa hissiyatı analizi

Tanınmış bir kripto para i analisti olan Ali, gözde altcoin’in grafiğinde genellikle yükseliş eğiliminin devamına işaret eden klasik bir teknik analiz göstergesi olan boğa flama oluşumunu tespit etti. Eğer fiyat 17 dolar seviyesinde bulunan kritik direnç noktasını aşabilirse 34 dolara doğru potansiyel bir yükselişin yolunu açabilir. Ancak bu momentumun sürdürülmesi hayati önem taşıyor. Çünkü gözde altcoin’in 13 dolarda bulunan destek noktasının altına düşmesi durumunda yukarı yönlü fiyat tahmşni geçersiz olacaktır.

Chainlink’in piyasa davranışının derinlemesine bir analizi yapıldığında karşımıza daha ilginç veriler çıkıyor. Gözde altcoin’in tasfiye ısı haritası, gelecekteki kazanımlar için önemli bir nokta olan 17 dolar civarında bir direnç bölgesini gösteriyor. Ek olarak, Chainlink’in Borsalardaki Arzı metriği düşerken Borsalar Dışındaki Arzı arttı. Bu da güçlü bir satın alma baskısına işaret ediyor. Bu değişim, piyasa duyarlılığını anlamak ve gelecekteki fiyat hareketlerini tahmin etmek için ayrıca daha da önemlidir.

Chainlink fiyat tahmini ve teknik göstergeler

Dört saatlik grafikteki teknik göstergeler, çoğu hareketli ortalamanın ve osilatörlerin şu anda satış baskısının sinyalini vermesine rağmen yaklaşan bir boğa koşusuna işaret ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı satış seviyesi olan 29 işaretine geriledi. Bu durum LINK için potansiyel bir toparlanmanın sinyalini verdi ve belki de bir toparlanmanın yolunu açıyor. İyimser olunması durumunda Chainlink’in fiyatı hızla artabilir, bu da yatırımcı güveninin yenilendiğine ve olası bir fiyat artışına işaret eder.

Başka bir teknik gösterge olan Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksama (MACD) göstergesinin histogramı küçüldü taban çizgisinin altına geçerek kırmızı bölgeye girdi. 20 EMA seviyesi de 50-EMA seviyesinin altına geçerek LINK fiyatı üzerinde ilave aşağı yönlü baskı oluşturdu. Grafikte kırmızı mum çubuklarının görünmesiyle birlikte şu anda 20-SMA da aşağıya doğru gidiyor ve düşüş piyasasının sinyalini veriyor. Ancak Chaikin Para Akışı göstergesi olumlu kalmayı sürdürüyor ve yakın gelecekte yükseliş eğilimine işaret ediyor.

Kripto para piyasası her gün büyüyen ve gelişen bir sektördür. Zamanlamanın çok kritik olduğu bu yeni nesil yatırım şeklinde, yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmek kârınızı maksimuma çıkarabilir. Eğer siz de yenilikçi bir portföye sahipseniz meme coin dünyasına özgün bir soluk getiren ve şu anda ön satış aşamasına olan Meme Kombat projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Meme Kombat (MK) – Yenilikçi meme coin ile kripto dünyasında yeni bir soluk

Kripto dünyasının dikkat çeken isimlerinden biri olan Meme Kombat, diğer popüler meme coin’lerine bir alternatif sunuyor.

Ancak Meme Kombat’ı sadece bir kripto projesi olarak değerlendirmek haksızlık olur; çünkü bu token, eğlence ve rekabeti birleştirerek etkileyici bir Oyna-Kazan (P2E) oyun deneyimi sunuyor. Kullanıcılar, favori meme karakterlerini seçip bu karakterlerle diğer oyunculara karşı savaşabiliyorlar. Oyun sadece eğlenceli bir deneyim sunmakla kalmıyor, aynı zamanda oyunculara token kazanma şansı da sunuyor.

Ethereum tabanlı Meme Kombat, $MK stake eden token sahiplerine %112 APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) sunuyor. Ayrıca, projeye katılanlara eğlenceli oyunlar oynama şansı tanıyor.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Savaş Arenası (Battle Arena) adını taşıyan oyun alanında, farklı meme coin’leri temsil eden karakterlerle diğer oyunculara veya sisteme karşı mücadele edebilirsiniz. Oyun, blockchain teknolojisi sayesinde son derece şeffaf ve güvenilir bir deneyim sunuyor, bu da yatırımcıların projeye güvenle katılmalarına olanak tanıyor. Yani hemen Meme Kombat token’ları alarak güvenle savaş arenalarında rekabet edebilir ve ödüller kazanabilirsiniz.

Meme Kombat, sadece 12 milyonluk bir token arzına sahip. Bu arzın yarısı, yani 6 milyonu ön satışta yer alıyor. Her ön satış turundaki token fiyatı 1,667 dolar ve üst limit 10 milyon dolar olarak belirlenmiş.

Meme Kombat’i Ziyaret Edin

Toplam arzın %30’u staking ve savaş ödülleri için ayrılmış durumda. Geriye kalan %10’u DEX likiditesi ve diğer %10 ise topluluk ödüllerinde kullanılacak.

Yatırımcı ilgisi oldukça yüksek, çünkü proje, ön satışının başlamasından birkaç saat sonra 50,000 doların üzerinde fon toplamayı başardı. Eğer siz de bu heyecan verici projenin bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ön satışa katılabilirsiniz.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

 

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin