Terra Classic (LUNC) fiyat tahminleri: Bu seviyelere ulaşmak mümkün mü?
Terra Classic (LUNC) fiyat tahminleri: Bu seviyelere ulaşmak mümkün mü?

Terra Classic (LUNC) fiyat tahminleri: Bu seviyelere ulaşmak mümkün mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Terra Classic (LUNC) – eski adıyla Terra (LUNA) – 5 Nisan 2022’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 119,18 dolara ve aynı tarihte tüm zamanların en yüksek piyasa değeri olan 41 milyar dolara ulaştı. Bu, UST’nin çöküşünden sadece bir ay önceydi ve yerel token LUNC için fiyat çöküşüne yol açtı.

Dahası, çöküşün ardından Terra DAO, trilyonlarca token basma kararlarını onayladı ve diğer tüm kripto para birimleri arasında en yüksek dolaşımda olan arzlardan biri haline gelen proje için tüm tokenomiği değiştirdi.

Bu bağlamda LUNC’un algılanan değeri, büyük arz enflasyonundan büyük ölçüde etkilendi. 30 Ağustos’ta elde edilen veriler göz önüne alındığında, yaklaşık 5.82 trilyon tokenin dolaşımda olduğu bir LUNC, ABD doları cinsinden tüm zamanların en yüksek fiyatından %99,99994 daha az olan 0,0070446 dolara yakın bir değere sahip olacaktır.

LUNC'un 5 Nisan 2022'deki tüm zamanların en yüksek piyasa değeri. Kaynak: CoinGecko

Özellikle, LUNC’un tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 119,18 dolara ulaşması şeklindeki varsayımsal bir senaryo, bir varlığın 690 trilyon doların üzerinde piyasa değerine sahip olduğu anlamına gelecektir. Karşılaştırma yapmak gerekirse, New York Menkul Kıymetler Borsası’nın (NYSE) toplam piyasa değeri 22.65 trilyon dolardır; bu da Terra Classic’in büyük miktarda token yakımı gerçekleşmediği sürece bu fiyatlara asla ulaşamayacağı anlamına geliyor.

LUNC fiyat analizi

Bu arada LUNC, yayınlandığı sırada 0,000065 dolardan işlem görüyor ve bu, ekosistemin daha önceki talebi karşılaması durumunda Terra Classic yatırımcılarına şu anda yapılan satın alımlardan %10.000’in üzerinde kazanç elde etme olasılığını sunabilir.

LUNC 1 günlük fiyat tablosu. Kaynak: Finbold

Talep açısından bakıldığında Terra Classic’in DeFi ekosistemi de büyük bir düşüş yaşadı. DefiLlama’nın verileri, basın zamanına göre tüm LUNC protokolleri arasında yalnızca 1.6 milyon dolarlık kilitli toplam değerin (TVL) olduğunu gösteriyor.

Terra Classic Toplam Değer Kilitli. Kaynak: DefiLlama

Terra blockchain, UST çökmeden önce 16.20 milyar dolarlık TVL ile bir zamanlar en değerli ekosistemler arasındaydı. Şu anda LUNC, en az değerli DeFi zincirleri arasında yer alıyor ve bu da Terra Classic topluluğunun, LUNC’a yönelik tüm zamanların en yüksek talebini geri kazanmak istiyorlarsa yüzleşmeleri gereken tüm zorlukları vurguluyor.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin