Son zamanların popüler Metaverse varlığı Raca, Paribu’da listeleniyor!

Son zamanların popüler Metaverse varlığı Raca, Paribu’da listeleniyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2021 yılının sonlarına doğru yeni akımın başladığı Metaverse evreninde kripto para birimleri önemli yer edinmeye başladı. Birçok proje bu alanda gelişme gösterse de Facebook’un yeniden Meta’ya anlam katmasından sonra daha popüler hale geldi. Metaverse kavramının ortaya çıkmasıyla birlikte bu alanda faaliyet gösteren dijital varlıklar ön plana çıktı. Bunlardan biri de Raca.

Radio caca olarak bilinen RACA, 2021 yılının Ekim ayında piyasaya giriş yaptı. 2022 yılının Mart ayında ise Universal Metaverse piyasasına resmen giriş yapması bekleniyor. Büyük ses getireceğine inanılan projeye yine Türk yatırımcılarının ilgisi büyük. Yüzlerce Türk yatırımcısının olmasından dolayı Paribu Box, bugün itibarıyla RACA para birimini işleme açacak.

RACA Paribu listelemesi

Yerli kripto para borsasının resmi Twitter hesabı üzerinden kullanıcılara müjde verildi. Bugün saat 16’dan sonra yatırımcılar RACA ile alım ve satım işlemleri yapılabilecek. Türk yatırımcılarının yoğunlukta kullandığı bir borsa üzerinde yayınlanmış olması güzel bir gelişme.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin