En iyi 10 Metaverse kripto parası hangileri?
En iyi 10 Metaverse kripto parası hangileri?

En iyi 10 Metaverse kripto parası hangileri?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bu hafta kripto para piyasalarında iyimser bir hava hakimdi. Bu bağlamda metaverse tabanlı kripto paralarda bu alıcı ağırlıklı işlemlerden yararlandı. Facebook’un adını Meta olarak değiştirerek odağı Metaverse’e çevirmesinden sonra bu ekosistemde faaliyet gösteren projelerin yerel tokenleri oldukça popüler hale geldi.

Dolaşımdaki arzı 1 milyarın üzerinde en iyi 10 Metaverse kripto varlığı

Bu içeriğimizde dolaşımdaki miktarlarına göre en düşükten en yükseğe doğru sıralanan ve 1 milyarın üzerinde arza sahip olan en iyi 10 Metaverse tabanlı kripto parayı listeledik.

10. THETA (THETA)

THETA kendisini yeni nesil video ve eğlence blok zinciri olarak tanımlıyor. Bir NFT pazar yeri ve Github’da bulunan tamamen açık kaynak kodu içerir.

THETA, Google, Sony, Samsung, Binance, Blockchain ve daha fazlasını içeren kurumsal doğrulayıcı node’ler için önemli ortaklara sahiptir. 14 Aralık’ta Katy Perry, NFT koleksiyonunu THETA pazarında yayınladı ve bu büyük bir başarı ile sonuçlandı.

THETA şu an, son 24 saatte %2,30 artışla 4,82 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 4.9 milyar dolar ve 24 saatlik işlem hacmi 220 milyon dolar ve THETA’nın 1 milyarlık dolaşım arzı bulunuyor.

9. RedFOX Labs (RFOX)

RedFOX Labs, herkes için metaverse inşa ediyor. Vizyonu, medya, oyun ve ödüllere odaklanan gelecek nesil sürükleyici metaverse deneyimlerinde küresel lider olmaktır.

RedFOX, tüm ekosisteme güç sağlayan ve ödeme görevi gören RFOX adlı bir tokene sahip. RFOX ayrıca ticaret ücretleri, likidite havuzları ve NFT’ler için kullanılan bir token.

Ayrıca RedFOX Labs, 25 premium mağaza içeren sanal bir alan olan RFOXVALT’a sahiptir. RFOXVALT, RedFOX Metaverse’in oyun öğelerini ve biçimlerini birleştiren tamamen sürükleyici bir keşif alışverişi ve perakende deneyimidir.

Bugün, RFOX son 24 saatte %5 artışla 0.125 $ seviyesinde işlem görüyor. RFOX’un toplam piyasa değeri 163 milyon dolar ile sıralamada 330. Sırada bulunuyor ve 24 saatlik hacmi 4,94 milyon dolar. Toplam arzı 2 milyar iken dolaşımda 1,31 milyar RFOX tokeni bulunuyor.

8. Decentraland (MANA)

Decentraland, oyuncuların arazi satın almalarına ve sanal evreni keşfetmelerine olanak tanıyan, Ethereum üzerine inşa edilmiş 3D blok zincir tabanlı bir metaverse’dir. Sosyal ortamlar, konserler, galeriler ve çok daha fazlası gibi çeşitli deneyimler mevcuttur.

Decentraland, Şubat 2020’den beri halka açık ve kriptoda en uzun süredir devam eden 3D Metaverse projesi. Herkes resmi web sitesini ziyaret ederek ve MetaMask ile bağlanarak Decentraland’a göz atabilir. Cüzdanınızın Ethereum zincirinde olduğundan emin olun ve keşfin tadını çıkarın!

Bugün, Decentraland’ın MANA tokeni 24 saatlik 1 milyar dolarlık işlem hacmiyle 3.67 dolardan işlem görüyor. 28. En büyük kripto varlık olan MANA’nın piyasa değeri, 1,82 milyar MANA dolaşım arzı ile 6,64 milyar dolar civarında

7. WAX (WAXP)

WAX, “Worldwide Asset eXchange™” anlamına gelir. NFT’ler, koleksiyonlar ve blok zincir tabanlı oyunlar için dünyanın kanıtlanmış en çevre dostu blok zinciridir. Street Fighter, Saw, Atari ve çok daha fazlası gibi büyük markalarla ortaklıklar sağladı.

WAXP, Delegated Proof-of-Stake konsensüs mekanizması ile kendi blok zincirini içeren WAX platformundaki yerel tokendir.

WAXP, şu an 0,4881 dolardan işlem görüyor. WAXP, 914 milyon dolarlık piyasa değeri ile 58 milyon dolarlık 24 saatlik işlem hacmine sahiptir.

6. Star Atlas (ATLAS)

Star Atlas, Solana üzerine inşa edilmiş yeni nesil bir sanal metaverse’dir. Şu anda piyasada en çok beklenen projelerden biri olan bir uzay keşif ve strateji oyunudur.

Oyuncular uzayda kendi evlerinde servetlerini inşa edebilir, çeşitli gezegenleri ve yıldızları keşfedip fethedebilir ve Star Atlas galaksiler arası ekosisteme katılabilirler.

Star Atlas, oyuncuların oyun içinde ve dışında kaynak ticareti yapmalarına olanak tanıyan bir pazaryerine sahiptir. Ayrıca, Star Atlas, ekonomik faaliyet açısından zengin kaynak alanları olan maden şehirlerini de içermektedir.

Bugün ATLAS, 24 saatlik 26 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0.1102 dolardan işlem görüyor. ATLAS’ın 234 milyon dolarlık piyasa değeri ile 2.16 milyar dolaşım arzı var.

5. Verasity (VRA)

Verasity, kendisini e-spor ve video eğlencesi için bir protokol ve ürün katmanı platformu olarak tanımlıyor. Yayıncılar ve reklamcılar için etkileşim ve reklam gelirlerini artırma misyonuyla Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilmiş durumda.

VRA, organik etkileşimi ve reklam cirosunu artıran bir görüş kanıtı protokolüne sahip. Verasity ayrıca, ürün katmanında tescilli bir Adstack, bir video oynatıcı ve VRA ödülleri içerir.

VRA, bugün 24 saatlik 77 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0,04 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 172 milyon dolar ve dolaşımdaki 4.47 milyar token arzı var.

4. Bloktopia (BLOK)

Bloktopia, 21 katlı bir gökdelene sahip sanal bir metaverse dünyası. Kullanıcılar, her biri farklı deneyimler sunan çeşitli gökdelen seviyelerini keşfedebilir. Oyuncular emlak sahipliği, reklam geliri, oyna-kazan oyunları ve çok daha fazlası yoluyla gelir elde edecekler.

Şu an Bloktopia, 24 saatlik 734 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0.08809 dolardan işlem görüyor. BLOK için dolaşımdaki arz, 724 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile 8.34 milyardır.

3. Radio Caca (RACA)

Radio Caca, Maye Musk’ın özel NFT yöneticisi olduğu bir proje. RACA, Evrensel Metaverse için yerel token olarak kullanılıyor. USM metaverse, kullanıcıların arazi sahibi olabileceği, mülkleri üzerinde mağazalar inşa edebileceği ve çeşitli oyunlar oynayabileceği veya oluşturabileceği bir 3 boyutlu gezegen dünyasıdır.

Radio Caca aynı zamanda dünyanın her yerinde internete bağlı bireyler tarafından işletilen merkezi olmayan bir organizasyondur (DAO).

Bugün RACA, 24 saatlik işlem hacmi 199 milyon $ ile 0,003584 $’dan işlem görüyor. Piyasa değeri, 181,85 milyar dolaşım arzı ile 646 milyon dolar.

2. Starlink (STARL)

Starlink, gerçekten merkezi olmayan ilk Metaverse’i inşa etmek istiyor. Kendisini ilk topluluğa ait merkezi olmayan sanal proje olarak tanımlıyor. STARL, Ethereum üzerine kuruludur ve Starlink Ekosistemi için yönetim tokenidir.

STARL, kullanıcıların uydular, uzay aracı ve araziler gibi sanal öğeleri satın almalarına, satmalarına ve takas etmelerine olanak tanır. Kullanıcılar şu anda MetaMask’e kaydolabilir ve Starlink’te ücretsiz bir profil oluşturabilir. Ne yazık ki, Starlink için en ucuz ürünler yaklaşık 40.000$’a mal oluyor ve bu oldukça büyük bir yatırım.

STARL, dolaşımdaki 9,9 trilyon arz ile toplam 10 trilyon arza sahiptir. Bugün, Starlink’in piyasa değeri 373 milyon dolardı

1. UFO Gaming (UFO)

UFO Gaming, vizyonu geleneksel oyunlarla Blockchain teknolojisi arasında köprü kurmak olan Ethereum üzerine kurulmuş merkezi olmayan bir oyun platformudur.

UFO Gaming, Dark Metaverse’lerinde kullanılan yerel tokeni olan UFO kripto para birimine sahiptir. UFO Gaming’in Metaverse’indeki her gezegen, benzersiz bir oyun seti içerecek ve oyuncuların NFT’ler aracılığıyla arazi parçaları satın almalarına izin verecek.

Bugün, UFO Gaming, 24 saatlik 22 milyon dolarlık işlem hacmiyle 0.000024 dolardan işlem görüyordu. Piyasa değeri 609 milyon dolar iken dolaşımda 25,7 trilyon UFO tokeni bulunuyor.

merkle


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin