Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!
Bitcoin fiyat hareketi 2019'u tekrarlıyor: Yeni yükseliş kapıda olabilir!

Son ralliyi doğru tahmin eden analistten haftalık ve aylık Bitcoin tahmini geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen yılın aralık ayında Bitcoin yatırımcıları arasında gözle görülür bir korku hakimdi. Haziran ayından aralık ayına dek BTC fiyatı yüzde 50’den fazla düşerek 14 bin dolardan 6 bin 400 dolara gerilemişti.

Sonrasında önde gelen yatırımcılar da dahil pek çok kişi, kripto para biriminin daha da düşmeye hazırlandığından emindi. Ancak 2020’ye gelindiğinde, kripto pazarı aniden tersine döndü. BTC aralık ortasında görülen 6.400 dolardan 9.620 dolara yükseldi.

Son yükselişi doğru tahmin etmişti: Yeni Bitcoin tahmini paylaştı

Bu yükselişi dikkat çekici düzeyde doğru tahmin eden teknik analistlerden biri de CryptoBirb idi. Kendisi, BTC 7.500 dolardan işlem görürken 9 bin doları bir kopuş seviyesi olarak nitelendirmişti.

Ünlü trader son Bitcoin tahmini ile yine gündeme geldi ve önde gelen dijital varlığın bir sonraki hareketine dair fikirlerini paylaştı.

CryptoBirb, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu an görülen grafiğin “olabilecek en tipik modellerden birini” çizdiğini ifade ederken, Bitcoin’in önce 8 bin doları göreceğini, ay sonuna dek ise 10 bin doları aşacağını belirtti.

Analist, kısa bir zaman içinde Bitcoin için geri çekilme görüleceğini ve haftayı 9 bin 600 dolar seviyesinde kapatacağımızı düşünüyor. Eğer bu gerçekleşirse, analiste göre bir sonraki hedef 12.500 ila 13.000 dolar aralığı.

newsbtc

Tarihte iki kez görülen gösterge açığa çıktı: Analistlere göre Bitcoin yakında uçuşa geçebilir!


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin