Bitcoin’i 10 bin doların altına düşürecek 3 neden
Bitcoin’i 10 bin doların altına düşürecek 3 neden

2015’ten beri her gün 1 dolarlık Bitcoin alsaydınız ne olurdu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son beş yılda her gün 1 dolarlık Bitcoin yatırımı yapmış olsaydınız bugün ne kadar paraya sahip olurdunuz? Blocktown Capital Yönetici Ortağı James Todaro, Twitter’da bu konuyu aydınlattı.

Öncelikle toplam 1.858 dolar harcayacağınızı belirtmekte fayda var. Ayrıca yaşadığınız yere bağlı olarak ne kadar vergi ödemeniz gerektiği sorusu söz konusu. Ama günde bir fincan kahve veya kutu koladan daha azı karşılığında 20 bin dolardan fazla Bitcoin biriktirmiş olabilirdiniz.

Bitcoin: 5 yılda 20 bin dolardan fazla getiri

Günde 1 dolarlık Bitcoin yatırımı gözünüze küçük gelmiş olabilir. Ancak bu miktarla 5 yılın sonunda 22 bin 263 dolarınız olurdu.

Koşullar, Bitcoin’in 1 dolar değerinde olduğu 2015 yılına göre elbette biraz farklı. Ancak,videoda görüldüğü gibi, 2017’deki 20 bin dolarlık rekorda bile Bitcoin’de 1 dolar hâlâ kârlıydı.

Böyle küçük bir miktar satın almanızı sağlayacak herhangi bir borsa var mı ve komisyonlarla buna değer mi? Karar sizin. Örneğin Coinbase gibi bir borsayı unutmalısınız zira minimum 2 ABD doları tutarında satın alma işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz ve bunun için sizden 1 ABD doları tutarında ücret alınıyor.

Her gün 1 dolarlık BTC satın alabileceğiniz sağlayıcılar da var. Örneğin LocalBitcoins. Ama muhtemelen BTC’yi piyasa fiyatının üstünde satın alacaksınız yani 1 dolardan daha az kazanacaksınız.

bitcoinist


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin