Son günlerin popüler altcoin'i düşüş riskiyle karşı karşıya: İşte takip edilmesi gereken seviyeler
Son günlerin popüler altcoin'i düşüş riskiyle karşı karşıya: İşte takip edilmesi gereken seviyeler

Son günlerin popüler altcoin’i düşüş riskiyle karşı karşıya: İşte takip edilmesi gereken seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat ticaretinde, Injective (INJ) CoinMarketCap’in trend listesinde yerini aldı. Altcoin fiyatı %5’ten fazla arttı ve günlük en yüksek seviyesi 7,18 dolara yakındı. Aynı zamanda INJ, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı yaklaşık %6,26 ve %5,80 oranında güçlendi. Bu artış, haftalık performansını da %18,22’lik bir artışla yeşile dönüştürdü.

INJ’nin 24 saatlik işlem hacmi %50’den fazla arttı ve 91.984.880 dolara ulaştı. Piyasa değeri ise 562.948.699 dolar olarak belirlendi, bu da onu piyasa değeri açısından 72. en büyük kripto para yaptı.

INJ fiyat analizi: Son 24 saatteki hareketler

4-hour chart for INJ/USDT (Source: TradingView)

INJ’nin fiyatı, dün sabah %3,43’lük bir düşüşün ardından 6,795 dolarlık direnç seviyesini destek haline getirdi. Şu anda fiyatı bu destek seviyesiyle bir sonraki direnç seviyesi olan 7,352 dolar arasında işlem görüyor. Ayrıca, altcoin fiyatı 4 saatlik grafikte 9 EMA hattının desteğini aldı.

INJ grafiğindeki RSI göstergesi, RSI çizgisinin bir zirve oluşturduğunu ve aşırı satım bölgesine doğru negatif eğimli olduğunu gösteriyor. Bu da son 24 saatteki yükseliş hareketinin yavaşladığını gösteriyor. Eğer bir geri çekilme olursa, INJ’nin fiyatı önümüzdeki 24 saat içinde 6,791 dolara düşebilir.

Potansiyel geri çekilmenin erken bir göstergesi, INJ’nin fiyatının 9 EMA çizgisinin altına düşmesi olacaktır. Ancak altcoin fiyatının bugünkü işlem seansı boyunca 9 EMA çizgisinin üzerinde kalması düşüş senaryosunu geçersiz kılabilir. Bu durumda INJ’nin fiyatının sonraki 24-48 saat içinde 7,352 dolara çıkması mümkün olabilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin