meme

Temmuz ayında satın alınabilecek en iyi 5 meme coin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para sektöründeki çoğu katılımcı iyimser ivmeyi korumakta zorlanırken meme coinler de bir istisna değil. Ancak bazıları temmuz ayında meme token hayranlarının ve yatırımcıların satın alma listelerindeki yerlerini hak etmek için güçlü bir potansiyel gösterdi.

Finbold; bunu göz önünde bulundurarak kripto piyasasını analiz etti ve popülerlikleri, son fiyat hareketleri, grafik modelleri veya çevrelerindeki önemli gelişmeler nedeniyle yukarıdaki tanıma uyan en iyi beş meme temalı dijital varlık listesine ulaştı.

Shiba Inu (SHIB)

Piyasanın ağır topu Shiba Inu (SHIB) son günlerde ve haftalarda etkileyici hareketlerden yoksun olsa da özellikle Katman 2 Shibarium blok zinciri etrafındaki heyecan devam ettikçe beklentilerin üzerine çıkma kabiliyetinden kesinlikle yoksun değil, bu nedenle CoinCodex makine öğrenimi algoritmaları 2023’ün sonuna kadar yüzde 500 artacağını tahmin ediyor.

Bu arada, köpek meme dijital varlığı şu anda 0,000007353 dolar fiyatından işlem görüyor ve gün içinde yüzde 0,5’lik hafif bir düşüş kaydediyor ve Finbold tarafından alınan en son verilere göre haftalık yüzde 8,33’lük bir kayıp ve aylık grafiğinde yüzde 15,61’lik bir düşüşe ekleniyor.

altcoin

Pepe (PEPE)

O zamana kadar yalnızca birkaç önemli meme tokenına sahip olmaya alışmış gibi görünen kripto piyasasında gerçek bir kargaşaya neden olan Pepe (PEPE), ilk günlerinde yalnızca birkaç milyoner kazanmakla kalmadı, aynı zamanda popüler kurbağa meme karakterine dayanan token ilgi çekmeye devam ettiği için heyecan hala sönmedi.

Nitekim Pepe, 29 Haziran tarihli verilere göre haftalık grafiğinde yüzde 3,18 değer kaybetmesine rağmen, basın saatine göre 0,000001567 dolar fiyatından işlem görüyordu ve bu da gün içinde yüzde 4,06 ve bir önceki ay boyunca yüzde 8,07’lik bir artışı temsil ediyordu.

Snek (SNEK)

Mayıs ayının ortalarında patlayıcı bir başlangıç yapan Snek (SNEK), iki haftadan kısa bir süre içinde yüzde 300’ün üzerinde değer kazandı. Bu güçlü hareketi sürdürememiş olsa da Cardano (ADA) tabanlı varlık, iç monolog altyazılı yılanların yer aldığı popüler temadan esinlenerek hızlı bir düzeltme yaşadı.

Bununla birlikte son 24 saat içinde Snek yükseliş gücünü geri kazandı ve yüzde 18,41 değer kazanarak son yedi gündeki yüzde 10,50’lik ve aylık grafiğindeki yüzde 67,58’lik kayıpları tersine çevirdi, zira şu anda 0,0003744 dolar fiyattan el değiştiriyor.

4Chan (4CHAN)

İlginç bir şekilde mayıs ayı başlarında piyasaya sürülmesine rağmen, 4Chan (4CHAN) tokeninin popülaritesi yakın zamana kadar önemli bir ilgi görmeye ya da fiyat kazanmaya başlamadı ve bu ilgiyi, birçok kişinin internet memlerinin doğum yeri olarak gördüğü 4Chan platformunun popülaritesine borçlu.

Her ne kadar 4Chan token’ın fiyatı, kripto piyasasındaki genel havaya paralel olarak muazzam başarısının ardından son zamanlarda düşüş yaşamış olsa da şu anda 0,00000000000006985 dolardan işlem gören token’ın fiyatı, gün içinde yüzde 12,24 artış, hafta genelinde yüzde 66,67 düşüş ve ay içinde yüzde 325,8 gibi muazzam bir kazançla yeni bir yükselişe hazırlanıyor olabilir.

Milady Meme Coin (LADYS)

Meme kripto sektörüne yeni katılan ve meme devleri Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE) için potansiyel bir rakip olan Milady Meme Coin (LADYS). Son zamanlarda birden fazla spot Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu (ETF) başvurusu tarafından tetiklenen son piyasa yükselişi sırasında fiyatındaki güçlü artışlarla birçok yatırımcının dikkatini çekti.

Daha yeni grafikleri etkileyici olmasa da gün içinde yüzde 2,45 ve geçen hafta boyunca yüzde 15,82 kaybeden Milady Meme Coin, diğer birçok kripto para biriminin mücadele ettiği bir dönemde, önceki ay boyunca yüzde 16,95 kazanmayı başardı ve şu anda 0,00000004874 dolardan işlem görüyor.

meme

Sonuç

Sonuç olarak yukarıdaki meme coinler şu anda güç ve yükseliş hissi gösterse de kripto alanındaki şeylerin sürprizlere ve oynaklığa eğilimli olduğunu hatırlamak önemlidir. Bu nedenle akıllı bir yatırımcı bütçelerinin önemli bir bölümünü belirli bir varlığa ayırmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin