featured

Shibarium gelişirken SHIB yanma oranı yüzde 1.803 arttı: SHIB fiyatı yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shibburn kâşifi tarafından paylaşılan verilere göre birkaç gün sıfırın altında kırmızıda kaldıktan sonra, SHIB yanma oranı nihayet önemli bir artış gösterdi. En büyük ikinci meme coin’in fiyatı da bir gecede hafif bir artış gösterdi.

SHIB yakma oranı yüzde 1.800’ün üzerinde arttı

Shibburn web sitesinden elde edilen veriler, son 24 saat içinde Shiba Inu topluluğunun toplam 50.258.924 altcoinden kurtulmayı başardığını gösteriyor. Oluşan bu meme coin zulası yalnızca 378 dolar değerindedir. En büyük ikisi 27.502.303 ve 12.034.353 Shiba Inu çıkmaz cüzdanlara taşıyan toplam dört yakma işlemi gerçekleşti. Son yedi günde ise topluluk toplam 638.400.947 token yakmayı başardı. Bu, bir hafta öncesine kıyasla yüzde 37’den fazla daha az imha edilmiş token anlamına geliyor.

Shib

Yakma işlemi şu anda kripto dünyasında popüler bir uygulamadır ve topluluğun ve geliştiricilerin düzenli olarak ya da zaman zaman coinleri, bu kripto paranın harcanamayacağı ya da geri çekilemeyeceği cüzdanlara göndermesi anlamına gelmektedir.

Bunun uzun vadeli amacı, dolaşımdaki coin miktarını kademeli olarak azaltarak daha kıt hale getirmek ve nihayetinde fiyatını yukarı çekmeye çalışmaktır.

Shibarium yeni kilometre taşlarına ulaştı

Puppyscan’e göre, Puppynet olarak bilinen Shibarium test ağı hem gerçekleştirilen işlemlerde hem de bağlı cüzdan adreslerinde bir artış gördü. Geçtiğimiz birkaç gün içinde, Shibarium beta işlem sayısında büyük bir artış gördü.

Daha önce yalnızca iki gün içinde yaklaşık bir milyon işlem eklediğini ve 25 milyona ulaştığını bildirdi. Şimdi ise işlem sayısı birkaç yüz bin adet artarak toplamda 25.665.558’e ulaştı.

Puppynet’e bağlı cüzdanlara gelince bunların sayısı da önemli ölçüde artarak 17 milyon kilometre taşına ulaştı. Şu anda Shibarium’a bağlı 17.005.447 cüzdan bulunmaktadır. Buna ve diğer faktörlere bir tepki olarak altcoinin fiyatı nihayet yeşile döndü ve büyüme göstermeye başladı.

CoinMarketCap tarafından paylaşılan verilere göre, son 24 saat içinde öne çıkan köpek temalı meme coin yüzde 3,21 oranında yükseldi. Bu yazının yazıldığı sırada meme coin 0,000007516 dolardan el değiştiriyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin