featured

Son dakika: Binance, PEPE ve ADA dâhil yaklaşık 40 işlem çiftini likidite swapından çıkarmaya hazırlanıyor…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önde gelen kripto para borsası Binance, seçili likidite havuzlarının platformundan kaldırılacağını duyurdu. Duyuruya göre kripto para borsası kaldırma işlemini 1 Eylül 2023 tarihinde uygulayacak ve PEPE ve ADA çiftleri de dâhil olmak üzere yaklaşık 40 işlem çiftini etkileyecek.

Binance Liquid Swap’tan kaldırılacak olan çiftler

Binance Liquid Swap’tan kaldırılacak likidite havuzları arasında ADA/BNB, ALICE/BTC, APE/BTC, AVA/USDT, AVAX/BNB, BTC/TUSD, CHZ/BNB, CHZ/BTC, CTSI/BNB, DOT/BUSD, ENJ/USDT, FIL/BNB, FRONT/BUSD, GALA/BNB, ICP/BNB, ID/BTC, KDA/USDT yer alıyor.

Ayrıca LIT/USDT, MATIC/BNB, NEO/BNB, PAXG/USDT, PEPE/USDT, SANTOS/USDT, SUSHI/BNB, SUSHI/BTC, SXP/BNB, SXP/BTC, THETA/BNB, THETA/BTC, TKO/USDT, TLM/USDT, TRX/BNB, TRX/ETH, WBTC/ETH, XMR/ETH, XMR/USDT, XVS/BTC, XVS/USDT ve ZEN/USDT çiftleri de bulunuyor.

Binance blogundaki bir gönderiye göre bu uygulama borsanın kullanıcıları için likiditeyi yoğunlaştırmasını sağlayan ve optimize edilmiş bir ticaret deneyimi, fiyat ve kayma sağlayan periyodik bir incelemeyi takip ediyor.

Binance Liquid Swap'tan

Kripto para borsası, etkilenen likidite havuzlarında pozisyonları bulunan kullanıcılara yatırdıkları varlıkları söz konusu tarihte saat 04:00’te (UTC) otomatik olarak spot cüzdanlarına alacaklarını bildirdi.

PEPE, lansman sırasında etkileyici bir benimseme düzeyi sergiledikten sonra listede belirgin bir şekilde yer aldı. Nisan 2023’te piyasaya sürüldükten sonra 2023’ün en kârlı kripto tokenlarından biri oldu. PEPE, Binance ve BitMEX dâhil olmak üzere en iyi borsalar arasında listelendi.

TradingView verilerine göre, meme coinin fiyatı üç haftadan kısa bir süre içinde yüzde 2.200’ün üzerinde değer kazanarak astronomik bir artış gösterdi. PEPE’nin fiyatı o zamandan beri geri çekildi ve bu süreçte biriken kârın yüzde 80’inden fazlasını kaybetti.

Borsada listelenen likidite havuzlarının kaldırılmasının ilgili çiftlerin Binance Spot’ta alım satımını etkilemediğini açıkladı. Ayrıca kullanıcılara Liquid Swap’ta bulunan diğer likidite havuzlarında alım satım yapmaya devam edebileceklerini de bildirdi. Ancak kaldırma işleminden önce kullanıcılar 28 Eylül saat 06:00’dan (UTC) itibaren etkilenen likidite havuzlarına likidite ekleyemeyecek.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin