featured

Son iki günde kripto para borsasından yaklaşık 1 milyar XRP çekildi: XRP fiyatı yüzde 2,34 düştü…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP indirimli olarak işlem görürken Whale Alert tarafından yayınlanan son tweetlere göre, iki bilinmeyen balina AB merkezli kripto borsası Bitvavo’dan yalnızca iki transferde 850 milyondan fazla XRP çekti.

İlk yığını cuma günü, ikincisi ise bugün erken saatlerde taşındı. Ayrıca birileri AB merkezli başka bir büyük borsada yaklaşık 30 milyon XRP satıyor.

Bu arada söz konusu altcoin yatay işlem görmeye devam ediyor; ancak son 24 saat içinde fiyat biraz düşerek değerinin yaklaşık yüzde 2,34’ünü kaybetti.

850 milyon XRP hareket hâlinde, işte buna neden olan şey!

Kripto para izleme botu Whale Alert, son 24 saat içinde on milyonlarca ve yüz milyonlarca tokenı taşıyan iki büyük transferi tespit ettiğini duyurdu. Bunlardan büyük olanı toplam 425.118.503 coin transfer ederek bu muazzam kripto yığınını Bitvavo borsasından bilinmeyen bir cüzdana taşıdı.

Bu 224.906.760 ABD dolarına eşdeğerdir. Benzer miktarda – 425.868.525 token – 25 Ağustos Cuma günü Bitvavo’dan transfer edildi ve bu kripto borsasından anonim dijital cüzdanlara taşınan neredeyse bir milyar XRP (950 milyondan fazla coin) oldu.

xrp

Bununla birlikte XRP odaklı platform Bithomp tarafından paylaşılan verilere göre, bu şaşırtıcı yığınların her ikisi de Bitvavo borsasıyla ilişkili adreslere taşındı ve bu transferler Bitvavo’nun Ripple çantalarını dâhili cüzdanlar arasında yeniden dağıtmasından başka bir şey yapmadı.

30 milyona yakın XRP coin satılmak üzere taşındı…

Yukarıda bahsi geçen kripto takipçisi ayrıca gelecekte bir satış gibi görünen bir niyetle bir kripto borsasına yatırılan yüklü miktarda Ripple altcoini tespit etti ve toplam 28.400.000 XRP büyük borsa Bitstamp’a taşındı.

Ripple’a bağlı bu kripto miktarı 14.921.752 dolar değerindedir. Böylece geçtiğimiz hafta sonu boyunca toplam 879,3 milyon altcoin hareket etmiş oldu.

U.Today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin