featured

SHIB haberleri: Shiba Inu baş geliştiricisi son Shibarium ölçeklendirme güncellemesini yayınladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama pazartesi günü Shibarium ölçeklendirmesine ilişkin son güncellemeyi yayınlayarak L2 ağının yeniden halka açıldığını resmen duyurdu. Kusama, Shibarium ana ağının kapalı olduğu süre boyunca Polygon, Unification ve geliştiricilerin verdiği desteği takdir etti. “Shibarium canlı ve iyi çalışıyor” dedi.

Shiba Inu’nun Shibarium son ölçeklendirme güncellemesi

Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, 28 Ağustos’ta resmi bir blogda Shibarium’un 65.000’den fazla cüzdan ve 350.000 işlem biriktirdiğini açıkladı. Explorer Shibariumscan.io, Shibarium ana ağının 24 Ağustos’tan bu yana blok ürettiğini gösteriyor.

“Polygon ekibine bir açıklama yapmam ve büyük bir teşekkür etmem gerekiyor. Olay başladıktan hemen sonra doğrudan Polygon’dan Sandeep’i aradım ve hiç düşünmeden, durumun mükemmel bir şekilde sonuçlanmasını sağlamak için ek kaynaklar sağlamaya yardımcı oldu. İşte bu yüzden Polygon hakkındaki kararımız doğru bir karardı.”

Fonlar ve köprüyle ilgili olarak Shytoshi Kusama fonların “safu” olduğunu ve köprünün düzgün çalıştığını açıkladı. SHIB, LEASH ve WETH’in köprü üzerinden çekilmesi genellikle 45 dakika ila 3 saat sürecek ve en az 2 kontrol noktasında gerçekleşecek. Bu arada BONE çekimi 7 güne kadar sürebilir.

Topluluğu, Shibarium üzerinde inşa edilen herhangi bir token konusunda dikkatli olmaları ve yalnızca gerekli özeni gösterdikten sonra yatırım yapmaları konusunda uyardı. Ayrıca Shibarium’un köprü adresi, RPC ve Zincir Kimliği gibi ayrıntıları paylaştı.

Shytoshi Kusama daha önce güvenlik, istikrar ve ademi merkeziyetçiliği geliştirmek için Shibarium’u yüzde 1500 oranında ölçeklendirme planını açıklamıştı. Ayrıca Shibarium yeni bir izleme sistemine ve RPC düzeyinde hız sınırlaması ve otomatik sunucu sıfırlama dâhil olmak üzere ek arıza güvenliği mekanizmasına sahiptir.

SHIB ve BONE fiyatları baskı altında

Shiba Inu ekosistemi tokenleri BONE ve LEASH tokenleri, Shibarium ana ağının 24 Ağustos’ta halka yeniden açıldıktan sonra blok üretmeye başlamasının ardından yüzde 15’in üzerinde fırladı.

SHIBa Inu

Shiba Inu fiyatı, Shibarium’un yeniden açılmasına rağmen çoğunlukla baskı altında kaldı. Altcoin fiyatı son 24 saatte yüzde 2 düştü ve fiyat şu anda 0.0000079 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek fiyatı sırasıyla 0.00000792 dolar ve 0.00000815 dolar.

Bu arada BONE fiyatı geçen haftaki toparlanmanın ardından son 24 saatte yüzde 3 düşüşle 1,33 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek seviyeleri sırasıyla 1,29 ve 1,38 dolar.

Bununla birlikte  SHIB ve BONE sahipleri hızla artıyor ve son zamanlarda trilyonlarca token borsalardan taşınıyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin