Solana fiyat tahmini: SOL boğaları kontrolü elinde tutabilecek mi?
Solana fiyat tahmini: SOL boğaları kontrolü elinde tutabilecek mi?

Solana fiyat tahmini: SOL boğaları kontrolü elinde tutabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha önce Solana fiyatının yeni bir yılın en düşük seviyesine doğru ilerlediği görünüyordu, ancak son fiyat hareketi yukarı yönlü bir hareketin yakın gelecekte devam edeceğini gösteriyor.

Solana fiyatı önemli desteği geri aldı

SOL’un günlük zaman dilimindeki teknik analizi, 10 Haziran’dan itibaren %33’lük bir toparlanma gösteriyor. Ralli öncesi, yeşil bir simge olarak kabul edilen uzun bir alt fitil, satın alma baskısının bir işareti olarak ortaya çıktı.

Bu artışın önemi, fiyatın 17 dolarlık yatay alanı geri kazanmasıyla ilgili. Bölgenin direnç sağlaması bekleniyordu, ancak 20 Haziran’daki ilk reddin ardından Solana fiyatı bölgenin üzerine çıktı ve 30 Haziran’da 20 dolara ulaştı.

SOL fiyatı şu anda 17 Nisan’dan beri geçerli olan alçalan bir direnç çizgisinin biraz altında işlem görüyor. Bu çizgiyi aşması, artış oranını daha da hızlandırabilir ve yükselişin başladığını doğrulayabilir.

Solana (SOL) Fiyat Çıkışı

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) yükseliş sinyali veriyor. RSI, bir piyasanın aşırı alım veya aşırı satım olup olmadığını değerlendirmek için kullanılan bir momentum göstergesidir.

RSI, 50’nin üzerine çıktı ve yükseliş eğiliminin belirleyici bir işareti olarak artıyor.

Solana fiyat tahmini: Dalga sayısı ne zaman dibi tahmin eder?

Günlük zaman dilimindeki dalga paternlerinin analizi yükselişi gösteriyor. Teknik analistler, trend yönünü belirlemek için Elliott Dalga teorisini kullanır, uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini inceler. Dalga sayısı, SOL fiyatının direnç çizgisinden ayrılacağını ve bir sonraki direnç seviyesi olan 26 dolara doğru yükselmeye devam edeceğini gösteriyor.

Dalga sayısına dayanarak, SOL fiyatı 15 Nisan’dan bu yana A-B-C düzeltme yapısını tamamlamış gibi görünüyor. Düzeltme, A dalgasının düşük seviyesi ile mevcut yüksek seviye arasındaki örtüşmeyle doğrulanıyor.

Dolayısıyla, sayım doğruysa, SOL fiyatı 10 Haziran’da (beyaz) yukarı yönlü bir hareket başlattı ve sonunda direnç çizgisini kıracak. Bu durumda, muhtemelen bir sonraki direnç seviyesi olan 26 dolar hedefine ulaşacaktır.

Solana (SOL) Fiyat Hareketi

Ancak, SOL fiyatının tekrar 17 dolarlık destek bölgesine geri düşmesi, trendin hâlâ düşüş eğiliminde olduğunu gösterecektir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin