SOL ve Solana tabanlı altcoin nasıl bir performans sergileyecek? İşte tahminler
SOL ve Solana tabanlı altcoin nasıl bir performans sergileyecek? İşte tahminler

Solana fiyat performansı bu hafta değişebilir! İşte dikkat edilmesi gereken seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haftalık zaman dilimi trendin yönünü teyit etmezken, günlük zaman dilimi yükselişe işaret ederek artışın devam edeceğini gösteriyor.

Solana fiyat görünümü

SOL‘un haftalık zaman dilimindeki grafiğinin analizi, SOL’un Temmuz ayında 32,13 dolar ile yılın en yüksek noktasına ulaşmasından bu yana fiyatta bir düşüş olduğunu ortaya koyuyor. Bu düşüş eğilimi 11 Eylül’de 17,33 dolara kadar gerilemeye neden oldu.

Ancak fiyat daha sonra toparlandı ve yukarı yönlü bir seyir izledi (yeşil simge). Fiyat düşüşünün 28 dolar seviyesini direnç alanı olarak doğruladığı gibi, toparlanma da yatay 18 dolar seviyesini destek olarak doğruladı.

Solana’nın fiyatı yükseliş ivmesini sürdürürse %40’lık bir artışla 28 dolarlık dirence ulaşma potansiyeli var. Tersine, fiyatın 18 dolar seviyesinin altına düşmesi durumunda %30’luk bir düşüş daha görebilir ve 14 dolarlık alçalan direnç çizgisine dokunabilir.

Haftalık Göreceli Güç Endeksi (RSI) henüz belirlenmedi. Birçok yatırımcı, Göreceli Güç Endeksini (RSI) bir momentum göstergesi olarak kullanır ve bir piyasanın aşırı alım veya aşırı satım durumunda olup olmadığını değerlendirerek alım veya satım kararlarında onlara yardımcı olur. RSI 50 eşiğini aştığında ve yukarı yönlü bir yörünge gösterdiğinde, yükseliş eğiliminin tercih edildiği anlamına gelir.

Tam tersine 50’nin altına düşerse tam tersi geçerli olur. Gösterge şu anda yükseliş eğilimini işaret eden ve 28 dolarlık direnç alanına doğru potansiyel yükselişi doğrulayan 50 işaretini (kırmızı daire) geçmeye çalışıyor. Ancak şu ana kadar bu girişim başarısızlıkla sonuçlandı.

Solana (SOL) Fiyatı Haftalık

Solana ağının kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, ABD hükümetini mükemmel düzenlemeleri beklemeden kripto para birimi inovasyonunu teşvik etmeye çağırdı. Ayrıca, önümüzdeki FTX varlık tasfiyesinin 1,16 milyar dolar değerinde SOL token içereceği ve bunun da piyasa üzerinde önemli bir satış baskısı yaratabileceği dikkat çekiyor.

Yükseliş ne zaman başlayacak?

Haftalık zaman dilimi belirsiz bir görünüm sunarken, günlük zaman dilimi yükselişe işaret ediyor. Bunun iki ana nedeni var.

İlk olarak SOL, 11 Eylül’de sıçradı ve uzun vadeli yükselen bir destek çizgisini doğruladı. Destek hattındaki sıçrama, uzun vadeli 18 dolar yatay alandaki ile aynı hizaya geldi.

Sıçramadan sonra SOL fiyatı 18 Eylül’de azalan bir kamadan çıktı. Alçalan kama bir yükseliş formasyonudur. Dolayısıyla, Solana fiyatının kırılması yeni bir yukarı yönlü hareketin başlangıcını katalize edebilir.

Sonunda günlük RSI alçalan direnç çizgisinden (yeşil) çıkış yaptı. Bu aynı zamanda trendin değişmekte olduğunun da bir işaretidir. Solana fiyatlarındaki yükselişle birleştiğinde bu durum artışın yüksek aralığa doğru devam edeceğini gösteriyor.

Solana (SOL) Fiyat Dağılımı

Bu yükselişli SOL fiyat tahminine rağmen, yükselen destek hattındaki bir kırılma muhtemelen uzun vadeli alçalan direnç hattının 14 dolar civarında %30’luk bir düşüşe neden olacak.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin