Solana fiyat düşüşü devam edebilir! Teknik göstergeler 9,72 dolara işaret ediyor!
Solana fiyat düşüşü devam edebilir! Teknik göstergeler 9,72 dolara işaret ediyor!

Solana fiyat düşüşü devam edebilir! Teknik göstergeler 9,72 dolara işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) fiyatı, 22 Haziran’da kritik bir direnç seviyesini geri kazanamadığı için düştü. Birden fazla kaynaktan ve zaman diliminden alınan okumalar, Solana fiyatının daha fazla düşüş yaşayabileceğini gösteriyor.

SOL’un günlük zaman dilimindeki teknik analizi, 17 Nisan’dan bu yana fiyatta bir düşüş olduğunu gösteriyor. 4 Haziran’da Solana, daha düşük bir zirve yaşadıktan sonra düşüş ivmesini artırdı. Bu düşüş, 10 Haziran’da 12,80 dolarlık bir düşüşle sonuçlandı.

Bu düşüşün önemi, yılın başından beri korunan 17 dolarlık destek seviyesinin kırılmasında yatıyor. SOL fiyatı 22 Haziran’da bu seviyeyi yeniden test etti ve o zamandan beri düşüş gösteriyor. İlk bakışta, bu normal bir arıza ve yeniden test gibi görünüyor ve ardından başka bir düşüş bekleniyor.Solana (SOL) Price Movement

Haftalık Göreceli Güç Endeksi (RSI) analizi, düşüş sinyali veriyor. RSI, yatırımcılar tarafından bir piyasanın aşırı alım ya da aşırı satım durumunu değerlendirmek için kullanılan bir momentum göstergesidir.

50’nin üzerindeki okumalar ve yükseliş eğilimi, yükseliş avantajını gösterirken, 50’nin altındaki okumalar tersini gösteriyor. RSI, 50 çizgisinden (kırmızı daire) reddedildi ve şu anda düşüş eğiliminde. Bu, fiyat reddiyle uyumlu ve düşüşün devamını destekler.

Solana fiyat tahmini: Dalga sayısı ne zaman dibi tahmin eder?

Günlük zaman diliminde kalan dalga paternlerinin analizi, aşağı yönlü hareketin devam edeceğini öngörüyor. Teknik analistler, trend yönünü belirlemek için uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini inceleyen Elliott Dalga teorisini kullanır.

Dalga sayımına göre, fiyatın beş dalgalık bir düşüş hareketi içinde (siyahla gösterilen) dördüncü dalganın zirvesine ulaştığı görülüyor. Bu kavram, hem yatay hem de çapraz olarak direnç seviyelerinin yakınsadığı fiyat ticareti ile desteklenir.

Dalga sayısı doğruysa, SOL fiyatı 9,72 dolara düşecek. Bu hedef, dördüncü dalganın (beyaz) 1.61 harici Fibonacci düzeltmesinden türetilmiştir.

Fibonacci düzeltme seviyeleri, bir yönde önemli bir fiyat değişikliğinden sonra, fiyatın orijinal yönünde devam etmeden önce bir önceki fiyat seviyesinin izini sürmesi veya yeniden ziyaret etmesi prensibine göre çalışır.

Ek olarak, gelecekteki aşağı yönlü hareketlerin en düşük noktasını belirlemek için kullanılabilirler.

Solana (SOL) Price Count

Bununla birlikte, fiyat birinci dalganın (kırmızı çizgi) 18,72 doların üzerine çıkarsa, bunun yerine bir yükseliş eğilimine işaret edeceğini belirtmekte fayda var.

Böyle bir senaryoda, SOL fiyatı potansiyel olarak bir sonraki direnç seviyesi olan 23 dolara ulaşabilir.

beincrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin