'Shibarium' test ağı çok yakında piyasaya sürülecek! Neden önemli?

‘Shibarium’ test ağı çok yakında piyasaya sürülecek! Neden önemli?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Unification Foundation geliştiricileri, Shiba Inu’nun (SHIB) Layer-2 çözümü ‘Shibarium’un halka açık bir test ağının yakın gelecekte piyasaya sürülebileceğini ortaya çıkardı.

Shiba Inu’nun 2022 yol haritasında belirtildiği gibi, Shibarium’un özel test ağının ikinci bölümü halihazırda yayında ve her iki ekip tarafından optimizasyondan geçiyor. Gönderinin yazarları, Shibarium’un halka açık test ağı sürümünün “çok yakında gelmesini” planladıklarını yazıya ekledi. Şimdiye kadar, platformun ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda belirli bir tarih belirtilmedi.

Shibarium, Shiba Inu (SHIB) için bir katman-2 çözümüdür. Popüler memecoin şu anda Ethereum ağına dayanıyor ve bir ERC-20 standart tokeni olarak çalışıyor. Shibarium ana ağı tamamen uygulandığında, SHIB geçiş yapmak için kendi blok zincirine sahip olacak ve bu da Ethereum ile karşılaştırıldığında işlem maliyetlerini ve gaz ücretlerini azaltacak.

Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi

Daha önce belirtildiği gibi, Shiba Inu’nun yönetim tokeni BONE, Shibarium Layer-2 ana ağının temel tokeni olarak kullanılacak.

Söylentilerin ardından, dünyanın sevilen meme tokeni SHIB’in fiyatı, bu sabah erken saatlerde neredeyse %27 artarak 0.00002942 dolara ulaştı.

SHIB daha sonra biraz düşüş yaşadı ve şu anda yazı yazılırken neredeyse %7 daha düşük işlem görüyordu. Fiyat artışı, SHIB’nin Ocak ortasından beri görmediği yüksek seviyelere ulaşmasını sağlamasıyla önem arz ediyor.

Token, Ekim 2021’de ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008616 dolardan hala %68 aşağıda işlem görüyor. Memecoin’in fiyatı yükselmeye devam ederse, SHIB’nin fiyat grafiğindeki eğilimi tersine dönebilir.

Shiba Inu’nun 2022 planları

Shibarium genel test ağının piyasaya sürülmesi, Shiba Inu’nun arkasındaki ekip tarafından planlanan tek geliştirme değil.

Daha önce açıklandığı gibi, Shiba Inu, ‘Shiberse’ metaverse’ini devreye sokmayı, DOGGY DAO’sunu daha fazla uygulamak için çalışmayı, kendi NFT koleksiyonunu yayınlamayı ve hatta 2023’te PlaySide Studios ile birlikte bir Shiba Inu oyunu yayınlamayı planlıyor.

Shiba Inu ayrıca, Sevgililer Günü için şimdiye kadarki en büyük SHIB token yakımını gerçekleştirmeyi planlıyor.

dailycoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir