Shiba Inu'nun metaverse projesi SHIB fiyatını nasıl etkileyecek?
Shiba Inu'nun metaverse projesi SHIB fiyatını nasıl etkileyecek?

Shiba Inu’nun metaverse projesi SHIB fiyatını nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu SHIB/USD, kripto dünyasını kasıp kavuran en yeni meme tokenlerinden biridir.

Bir zamanlar bir şaka olarak ortaya çıkan ve Dogecoin’den ilham alan kripto para, sonunda kendi ekosistemini yarattı ve BONE, LEASH ve ShibaSwap’ı tanıttı.

Şimdi, Shiba Inu (SHIB) ekibi, SHIB tokeninin değerini artırma potansiyeline sahip bir metaverse projesi olan Shiberse üzerinde çalışıyor.

Shiberse, Shiba Inu’nun büyümesini sağlayabilir

Shiba Inu, tüm zamanların en yüksek seviyesinden %70 daha düşük işlem görüyor ve bu durum yatırımcıları için endişe verici olmayı sürdürüyor.

24 Ocak’ta Shibtoken tarafından Twitter’da yapılan resmi bir duyuruda SHIB, 2022’de Shiberse olarak bilinen bir şeyi piyasaya sürecek. Shiberse’in, SHIB ekosistemi ve metaverse alanı için sürükleyici bir deneyim olması amaçlanıyor.

Bu nedenle, SHIB token sahipleri, önümüzdeki haftalarda çok daha fazla sürpriz bekleyebilir.

Duyurusu yapılan Shiberse, SHIB ekosisteminin büyük bir parçası olacak bir metaverse planını ifade ediyor. Plan, SHIB tokenin faydasını da artıracak. Bu projeyle ilgili ayrıntılar henüz açıklanmasa da, yakında daha fazla bilginin ortaya çıkması bekleniyor.

Shib Informer ayrıca sahiplerine ekibin birçok yeni fikir üzerinde çalıştığına ve daha birçok gelişmenin yolda olduğuna dair güvence verdi. Bu gelişmeler arasında Shibarium, ShibaSwap 2 + yakımları ve bir oyun bulunuyor.

Tüm bu gelişmeler, SHIB tokeninin değerini artırma potansiyeline sahip.

Shiba Inu fiyat hareketi

Bugün, Shiba Inu (SHIB) 0,0002115 dolardan işlem görüyordu. Bu fiyatın Shiba Inu (SHIB) tokeni için ne anlama geldiğine dair daha iyi bir bakış açısı elde etmek için, tüm zamanların en yüksek değerini ve önceki aydaki performansını gözden geçirelim.

 Shiba Inu'nun metaverse projesi SHIB fiyatını nasıl etkileyecek?

Shiba Inu (SHIB) tokeni, 28 Ekim 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008616 dolara ulaştı. Tokenin ATH’si şimdiki değerinden yaklaşık 0,00006501 daha yüksek. Shiba Inu’nun ATH’sine ulaşması için şu anki fiyatından %307 artması gerekiyor.

Shiba Inu’nun aralık ayı performansına bakarsak, bahsi geçen ayda elde ettiği en yüksek değerin 1 Aralık’ta olduğunu görebiliriz. SHIB token bu tarihte 0,000482 dolardan el değiştiriyordu.

Bununla birlikte, bu ayın en düşük değer noktası, SHIB’nin 0.00002856 dolar değerinde olduğu 20 Aralık’ta kaydedildi. Bu bize, 1 Aralık ile 20 Aralık arasında, SHIB tokeninin değerinin %40 azaldığını gösteriyor. Bunu göz önünde bulundurarak, 0,0002115 ABD dolarından, SHIB satın almak mantıklı olabilir, çünkü tokenin Şubat 2022’nin sonuna kadar 0,00003 ABD Dolarına yükselmesini bekleyebiliriz. Ancak kripto para piyasasında her an her şeyin olabileceğini belirtmekte de fayda var.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin