Beklenen Shiba Inu (SHIB) yakım etkinliği başladı! İşte detaylar
Beklenen Shiba Inu (SHIB) yakım etkinliği başladı! İşte detaylar

Sevgililer Günü’nde Shiba Inu yangın yerine dönecek! Fiyatı etkiler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bigger Entertainment, 1 milyar SHIB’yi dolaşımdan silebilecek bir Shiba Inu yakım partisi duyurdu. Shiba Inu topluluğu, yakım partisinin fiyatta bir yükseliş trendini körükleyebileceğine inanıyor.

14 Şubat’ta 1 milyar Shiba Inu piyasadan silinecek

Dünyanın ilk kripto kayıt şirketi Bigger Entertainment, SHIB tokenlerini yakmak için bir Sevgililer Günü etkinliği duyurdu.

Bigger Entertainment, Noel’de 240 milyon SHIB tokenini yakarak piyasadan silmişti. Firmanın sahibi Steven Cooper, 1 milyar SHIB tokeni yakmak için 4.000 topluluk üyesini etkinliğe katılmaya çağırdı.

Birkaç işletme, Bigger Entertainment ile birlikte SHIB yakımına katkıda bulundu. Google Play Store’da bir oyun olan Brick Buster, Ocak 2022’de 232 milyon token yaktı. Shiba Inu, 58 işlemde 109 milyon token yakan Shiboshi NFT koleksiyonunu başlattı.

SHIB yakımı fiyatı etkiler mi?

Tarihsel olarak, bir yakım, kripto para biriminin arzında bir azalmaya neden olur ve fiyatı için bir yükseliş hissini körükler. Uzmanlar, Ethereum’un yakım uygulamasının altcoin fiyatını olumlu yönde etkileyen önemli bir faktör olduğuna inanıyor.

Benzer şekilde, Shiba Inu yakımı, Dogecoin katilinin fiyatını daha da yükseltebilir. Vision Pulse Traders’daki kripto analistleri, SHIB fiyat trendini değerlendirdi ve mem paranın şu anda düşüş trendinde olduğunu kaydetti. Bununla birlikte, Shiba Inu fiyatı 0,0000245 doları bulursa, köpek temalı altcoin’de patlayıcı bir ralli başlayabilir.

FXStreet analistleri de yükseliş öngörüsüne sahip ve SHIB’in 0.000040 dolara tırmanabileceğine inanıyor.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin