Shiba fiyat tahmini, shiba 1 dolar olacak mı?
Shiba fiyat tahmini

SHIBA’nın piyasa değeri açısından Binance USD’yi geride bırakmasıyla birlikte $SHIB fiyat tahmini: $SHIB 1 dolar seviyesine ulaşabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) piyasa değeri bakımından Binance USD’yi (BUSD) geride bıraktı.

Kripto para piyasası, hızlı hareket eden  projelerle dolu bir endüstridir. Birçok blockchain projesi küresel sıralamadaki pozisyonlarını görür.

Popüler memecoin olarak da bilinen Dogecoin’in rakibi olarak görünen coinin son zamanlarda Binance’a ait stabil kripto para birimi BUSD’yi geride bıraktığı bir durum yaşandı.

Shiba (SHIB) tokeni, BUSD’den bir sıra daha yüksekte, sadece bir milyon dolar daha yüksek piyasa değeriyle 13. sırada yer alıyor.

Bu, SHIB’in uzun süredir beklenen 1 dolar fiyat hedefine doğru yükselişi olabilir mi? Soruları sorulmaya başlandı.

 

Shiba Inu (SHIB) fiyatı 24 saat içinde yaklaşık %3’lük bir artışla $0.00001156 seviyesinde işlem görüyor.

Meme coinindeki bu yükseliş, 24 saatlik işlem hacmini 322 milyon doların üzerine çıkararak devam eden bir fiyat artışı işareti olarak yorumlanabilir.

SHIB’in son yedi günlük fiyat performansı %4,93’lük bir artış gösterirken, son 30 günlük aylık büyümesi de %6,36 seviyesine yükseldi.

Şu anda CoinMarketCap sıralamasında 13. sırada yer alan SHIB, Binance USD’yi geride bırakarak 6,7 milyar dolarlık bir CoinMarketCap ile pozisyonunu sağlamlaştırdı. Binance’ın stabil coini ise yaklaşık 6,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile hemen arkasında yer alıyor.

Bu bilgiler, SHIB’in yükseliş trendinde olduğunu gösteriyor.

Shiba (SHIB) Tradingview grafiği

Dijital varlığın teknik göstergeleri, SHIBA’nın umut verici bir yükseliş trendinde olabileceğini göstermeye devam ediyor.

SHIB’in mevcut fiyatı, 50 günlük hareketli ortalaması (MA) değeri olan 0,00001102 doları aşıyor ve 200 günlük hareket ortalaması göstergesi fiyatı olan 0,00001064 dolarlık bu boğa piyasasını destekliyor.

Kriptoların genelinde düşüşe neden olan FTX skandalı sonrasında, SHIB de son büyük düşüşünü yaşadı.

Diğer teknik göstergeler, Shiba Inu ekosistemine girmek için harika bir zaman olabileceğine işaret ediyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 52,61’lik bir gösterge rakamıyla, Dogecoinin rakibi olarak görülen SHIBA’nın şu anda aşırı satılmış bölgede olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar SHIB satın alabilir ve piyasa ile birlikte yükselişe geçebilirler.

Benzer şekilde, hareketli ortalama yakınsaklık sapması (MACD), birkaç gün önce düşüş yaşadıktan sonra mavi trend çizgisinin yukarı doğru bir hamle yaptığını görüyor. Ancak henüz tamamen etkin olmayan satın alma sinyali göz önüne alındığında, bu durum kolayca satış bölgesine dönebilir.

Bu haftanın başlarında Shibarium metaverse duyurusunu takiben SHIB topluluğunda birkaç balina aktivitesi gerçekleşti ve bu durum, token fiyatlarını olumlu yönde etkiledi.

Shibarium duyurusunun ardından balinalar milyonlarca dolar değerinde SHIB satın aldılar.

Meme tabanlı dijital token Shiba Inu’nun ($SHIB) büyük bir kripto yatırımcısı, varlıklarını neredeyse 5 trilyon token’a çıkardı.

Bununla, dört ayrı işlemde yaklaşık 1.88 milyon dolara 171.68 milyar SHIB daha satın alarak başardılar.

Bu büyük satın alma, SHIB topluluğunda ve genel olarak kripto piyasasında bir hareketlilik yarattı ve içeriden bilgi sahibi olduklarına dair spekülasyonlara yol açtı.

Shibarium, blok zincirinde NFT’ler, oyunlar ve sanal mülkler sunmayı amaçlayan bir metaverse konsepti olarak biliniyor.

Yine popüler Shiba Inu topluluğu üyesi Ryan Renolds, $SHIB için önümüzdeki günlerde bir fiyat artışı öngörüyor.

Image

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin