Altcoin piyasasında öne çıkan iki varlıkta son durum

BONE analizi: Meme coin, 6 aylık göstergeyi tamamlayabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu’nun önemli destekçisi olan Bone ShibaSwap, yeni bir modeli tamamlamak istiyor. Piyasadaki gidişatı iyi değerlendiren meme coin, çıkış için daha fazlasını bekliyor. Ancak BONE analizi için önünde birden çok engel bulunuyor mu? Yoksa 6 aylık gösterge için her şey açık mı?

Bone ShibaSwap, sadece piyasa duyarlılığı ile ilerlemedi. Geçtiğimiz günlerde Shiba ekibi yeni bir lansman duyurusu yapmıştı. Twitter üzerinden duyurulan “Shibarium Beta” BONE içinde etkili olmuştu.

BONE analizi; fiyatın son altı aylık hareketi, alt modelin etrafında bir ders niteliği taşıyor. Çünkü model genellikle piyasa diplerinde görülür. Piyasa koşullarında sürekli bir iyileşme ve trendin tersine dönmesi anlamına gelir. Bu modelin etkisi altında, fiyat istikrarlı bir şekilde 2.1 dolarlık aylık dirence yaklaşıyor.

BONE analizi: Fiyat direnci geçerse fırlayabilir

Kripto para biriminde önünde yer alan direnç son derece önemli. Bu bölgenin bir şekilde geçilmesi yükseliş kırılmasını artırabilir. BONE analizi için fiyat hareketlerinde 1,27-1,25 $’lık yerel destekten toparlandı. V şeklindeki toparlanma, fiyatları şu anda 1,9 $ seviyesinde el değiştirdiği yerde %50 artırdı.

V şeklindeki bir toparlanma, hızlı toparlanması, önceki düzeltme aşamasını baltaladığı için alıcıların güçlü güvenini işaret ettiğinden, genellikle olumlu bir gösterge olarak kabul edilir. Böylece yükselen BONE token fiyatı, 2 Şubat haftasında gördüğü kayıpları telafi etti ve 1.86$’lık son salınım yüksek direncini kırdı.

Gün içinde %14’lük bir sıçrama ve hacimde önemli bir artışla bu kırılma, alıcıların daha fazla taahhütte bulunduğunu gösteriyor. Bu nedenle, sürekli satın alma ile madeni para fiyatı, yuvarlanan alt formasyonun 2,1 dolarlık boyun çizgisi direncini kırmak için %9,1 yükselebilir.

Teknik gösterge

  • Direnç seviyeleri – 2,1 $ ve 2,5 $
  • Destek seviyeleri – 1,89 $ ve 1,25 $

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin