featured

Güncel Shiba Inu yanma verileri: Yüzde 489’luk artış ve fiyat yükselmesini destekleyen faktörler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası bir çöküşün ortasında değer kaybederken popüler ikinci meme coin Shiba Inu, önemli bir yanma etkinliği gerçekleştirdi. Son zamanlarda sıkça gerçekleşen token yakma etkinlikleri topluluk arasında sıradan bir hâl alırken yanma oranı son 24 saate yüzde 228 artış gösterdi. Bir haftada yaklaşık 774 milyonluk bir token miktarına denk gelen bu oran, yaklaşık yüzde 200’lük bir artışı anlamına geliyor.

Yakma etkinlikleri ve SHIB balina hareketleri

Shiba Inu yanma oranlarını takip eden Shibburn verilerine göre son 1 gün içinde soğuk cüzdanlara gönderilen token oranı yüzde 228,28 arttı. Yaklaşık 32,748,772 milyar dolar SHIB tokenine karşılık gelen bu oran, dolaşımdaki token oranını azalttı.

SHIB yanma oranı piyasadaki düşüş eğiliminin yaşandığı döneme denk geldi. Bununla birlikte meme coinin katman 2 blok zinciri Shibarium işlem hacmi önemli bir atılım gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 milyona yakın değer artışı ile varlığa duyulan güveni gösterdi ve meme parasının büyüme potansiyelinin güçlü olduğunu ifade etti.

Fiyat analizi: Shiba kritik direnç seviyesinde

Kripto piyasasındaki genel düşüş eğilimiyle birlikte son 24 saate yüzde 2,23’lük değer kaybı ile son bir haftada ise yüzde 20’nin üzerinde değer kaybeden varlık, bu yazının yazıldığı sırada 0.0000226 dolardan işlem görüyor. Önemli bir destek seviyesi olan 0.000026 doların altına düştükten sonra devamlı aşağı yönlü hareket eden meme coinde 0,000020 ila 0,000023 bölgesi önem taşıyor.

Shıb Shiba Inu
SHIB ticari görünüm ve RSI

Bu fiyat aralığı birçok analist tarafından boğalar ve ayıların zaferiyle sonuçlanacak bir alanı ifade ediyor. Yukarı yönlü bir hareket halinde 0.000026 dolar bandına yeniden ulaşabilecek olan altcoin düşüşle karşılaşırsa yeniden 0.000020 doların altında hatta 0.000019 bölgesine inebilir.

Fiyat artışını destekleyen noktalar

Geçen haftadan bu yana değer kaybeden varlık, balina hareketleri ve Bitcoin yarılanması gibi önemli olayların etkisiyle yükselebilir. Analistlerin tespitlere göre Shiba Inu balinaları halving öncesi birikim yapıyor. Coinbase’den alınan verilere göre balina hesapları yaklaşık 107 milyardan fazla token satın aldı. Fiyat üzerinde olumlu bir etkisi olacağı düşünülen balina hareketlerinin yanında yaklaşan BTC yarılanmasının, Bitcoin ile birlikte altcoinler ve SHIB gibi meme coinlerin yükselişini tetikleyecek bir canlanma başlatacağı düşünülüyor.

Son piyasa düzeltmesi ile birlikte meme coinlerdeki değer kaybını telafi edeceği düşünülen 2024 Bitcoin yarılanması, piyasaya yeni çıkan kripto para projelerinin büyümesine katkı sağlayabilir. Bunlardan biri olan Doge alternatifi Dogeverse, 6 farklı blok zincirde işlem gören tek meme coin projesi olarak öne çıkıyor.

Dogeverse’yi Ziyaret Edin

Dogeverse, köprüleme ve hızlı işlem özelliğinin yanında pasif ödüllerle desteklenen bir proje olarak geniş bir topluluk edinmeyi amaçlıyor. Satış fiyatı 0.000296 dolar olan arzı sınırlı token, lansman öncesi uygun fiyatlara satın alınabilir.

 

 


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin