Shiba Inu (SHIB) yakım işlemi gerçekleştirilecek! Fiyata etkisi olacak mı?
Shiba Inu (SHIB) yakım işlemi gerçekleştirilecek! Fiyata etkisi olacak mı?

Shiba Inu (SHIB) yakım işlemi gerçekleştirilecek! Fiyata etkisi olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bigger Entertainment’ın kurucusu ve sahibi Steven Cooper, ekibinin 26 Aralık tarihinde 211.666.467 Shiba Inu (SHIB) tokeni yok etmeyi planladığını duyurmak için Twitter üzerinde paylaşım yaptı. Açıklanan bu miktar Aralık ayının başından bu yana giderek artış gösteriyor.

13 Aralık tarihinde toplam yakılan SHIB miktarı 131.236.842 tokeni buldu. O zamandan beri 1,5 kattan biraz fazla büyüdü. Cooper ayrıca, 7.500 SHIB sahibinin yakım için 5 dolar ödemesi durumunda ekibin bir milyar SHIB tokeni yakabileceğini iddia etti. Ancak bu durum mümkün gözükmüyor. Şu anda Pazar günü imha edilecek token miktarı 212 milyon SHIB’ye yakın.

Bu, bir milyar olan ilk hedefin sadece 800 milyon gerisinde kalıyor. Yakım işlemi 26 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Cooper ayrıca, yanan SHIB’nin ölü bir adrese gönderilmesinden sonra, bu yılın Ekim ayından bu yana Bigger Entertainment ekibi tarafından yakılan 868.049,623’e kadar ekleneceğini de sözlerine ekledi.

Shiba Inu boş adresine yaklaşık 720 milyon SHIB parası gönderildi. Son 20 saatte 13.1 milyon SHIB yok edildi. Perşembe günü SHIB fiyatının o gün 706 milyon SHIB yakılmasının ardından artmaya başladığı açıklandı. SHIB şüphecileri şaşırtıcı toplam arzını hesaba katarsak, kripto paranın bu az miktarda yakma işlemiyle fiyatının etkilenmeyeceğini düşünüyor.

Güncel Shiba Inu piyasa verileri

Yazım sırasında Shiba Inu piyasa değerine göre 13. sırada yer alıyor. Son 24 saat içerisinde %7’nin üzerinde yükseldi fiyat 0,00003839 dolarda yer alıyor. Shiba Inu’nun dolaşımdaki arzı 549.063,28 milyar olup, toplamı 589.735.030.408,323’ye eşit.

SHIBburned00089889

Toplam arzın yüzde ellisi daha önce projenin kurucusu tarafından Vitalik Buterin’e gönderilmişti. Ethereum ortak yaratıcısı bunun yüzde 90’ını yaktı. Kalan %10’u mevcut küresel salgının etkilerini hafifletmeye yardımcı olan bir hayır kurumuna bağışladı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin