featured

Ripple, SEC davasına rağmen şimdiye kadarki en iyi yılını yaşadı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinlerden bir tanesi olan Ripple, yıl boyunca adından söz ettiren SEC davasına rağmen en iyi yılını yaşadı. Şirket, ODL kullanımında büyük oranda bir artış kaydetti. Garlinghouse, düzenleyicilerin daha da iyisini yapmalarını istiyor.

Geçtiğimiz gün Brad Garlinghouse liderliğindeki Ripple’ın ABD düzenleyicisi, Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu ile yasal bir mücadeleye başlamasından bu yana tam bir yıl geçti. Şirketin CEO’su Twitter’da şirketi hakkında konuşmak amacıyla bir dizi tweet attı.

Ayrıca düzenlemeleri ve şirketinin bunları nasıl yönetebildiğini tartışmak için de oldukça fazla zaman ayırdı. Garlinghouse tweetlerinde, şirketin SEC ile uzun süren mahkeme oturumlarına rağmen Ripple’ın tüm zamanların en iyi yılını geçirdiğini belirtti.

Ripple, ODL kullanımında bir artış kaydetti

Mikroblog platformundaki sayısız tweetlerinden birinde Garlinghouse, yaşanılan aksiliklere rağmen bu yılın şirketi için en güçlü yıl olduğunu söylemekten gurur duyduğunu belirtti. Ripple ağına dayalı ODL, ödemelerin yaklaşık %25’ini oluşturuyor. Şu anda ODL ödemeleri, 2020’nin son çeyreğindekinin neredeyse 25 katı daha fazla.

Ripple

Garlinghouse ve diğer kurucu ortak Chris Larsen’in bu yıl boyunca mücadele etmek zorunda kaldıkları davada SEC onları, usulüne uygun olmayan menkul kıymetleri listelemekle suçlamıştı.

Ancak Garlinghouse, herkesin XRP’nin dijital bir varlık olduğunu bildiği için SEC’in Amerika Birleşik Devletleri’ndeki dijital varlıkların peşinden gittiğini belirtti. Garlinghouse yaptığı açıklamada, 2021’in kripto para sahipliği ve benimseme için mükemmel bir yıla işaret ettiğini söyledi. Milyarlarca insan, hedeflerine ulaşmalarına nasıl yardımcı olabileceklerini gördükten sonra pazara girmeye karar verdi.

Garlinghouse, düzenleyicilerin daha da iyisini yapmasını istiyor

Garlinghouse ayrıca, pazara giren çoğu insanın artık inşa etmek istediği için doğal olarak aşırılıktan kurtulabildiğini belirtti. CEO, tweet’lerinde şirketin geçen yıl neler başarabildiğinin bir listesinden de bahsetti. Ripple, Merkez Bankası Dijital Para Birimi fikrini düşünen dünya çapındaki merkez bankaları için bir çözüm başlattı.

Ancak patron, şirketin kaydettiği kazanç ve büyümelerin çoğunun Amerika Birleşik Devletleri dışında görüldüğünü de belirtti. Ripple CEO’su ayrıca, daha fazla şirket Amerika Birleşik Devletleri dışında bir sığınak aradığı için Gary Gensler’in düzenleme yaklaşımını yumuşatması gerektiğini belirtti.

Garlinghouse, kripto sektörünün Vahşi Batı tarafından asla sevilemeyeceğini, çünkü şirketlerin faaliyetlerini yürütürken açıkça belirtilen düzenlemelere sıkı sıkıya bağlı kaldıklarını söyledi. Garlinghouse, yasanın ne kadar kesin olduğunu bildiği için piyasada kimsenin cezalandırılmaması gerektiğini söyleyerek açıklamasını bitirdi.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin