BONE, birden fazla kripto borsası tarafından listeleniyor! Binance'dan yeni bir listeleme haberi gelir mi?
BONE, birden fazla kripto borsası tarafından listeleniyor! Binance'dan yeni bir listeleme haberi gelir mi?

BONE, birden fazla kripto borsası tarafından listeleniyor! Binance’dan yeni bir listeleme haberi gelir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Birden fazla kripto borsası Shiba Inu’nun BONE tokenini listelemeye başladı. OKX ve Huobi’nin ardından birçok borsa, meme para birimlerine olan talebin artması nedeniyle Shiba Inu, Dogecoin, FLOKI, BONE ve PEPE dahil olmak üzere meme coin’leri listelemek için sıraya girdi. Bu durum, bir sonraki kripto boğa koşusunun meme coin’ler tarafından yönetilip yönetilmeyeceği sorusunu akıllara getirdi.

Büyük kripto borsaları OKX ve Huobi, Shiba Inu ekosistem tokeni BONE’yi listeledikten sonra, birden fazla borsa Bone ShibaSwap (BONE) tokenini listeliyor. Hareket, Shibarium Layer-2 blockchain ve Shiba Inu ekosistemi ile ilgili geliştirme ve sosyal aktivitedeki artışın ardından geldi.

BONE token listelemesi

28 Nisan’da yapılan resmi duyuruya göre, kripto borsası Hotcoin Global, Bone ShibaSwap (BONE) tokeninin listesini açıkladı. Avustralya merkezli borsa, BONE/USDT çifti için 28 Nisan saat 9:00 UTC’de işlem görmeye başladı. Ayrıca, kullanıcılar BONE tokenlerini 29 Nisan saat 9:00 UTC’den itibaren çekebilirler.

Buna ek olarak, kripto borsası Deepcoin ve Hindistan merkezli Flitpay, topluluktan artan talep üzerine BONE tokenini listeledi. Flitpay, BONE/INR çiftinde sıfır ücretle BONE ticareti sunuyor. CetoEX de bir hafta önce BONE token listelemesini duyurdu ve listeleme 28 Nisan’da yayınlanacak. Borsa BONE’u USDT stablecoin’e karşı listeliyor.

BONE, Binance’da listelenecek mi?

Binance, bir kripto parayı listelemeye karar verirken kullanıcı tabanı, geliştirme etkinliği ve iyi bir ekip gibi çeşitli faktörleri göz önünde bulundurur. Binance borsası henüz BONE tokenini listeleyip listelemeyeceği konusunda bir açıklama yapmadı. Ancak, Shiba Inu’nun popülaritesi göz önüne alındığında, Binance’in de yakında BONE tokenini listeleyebileceği düşünülüyor.

BONE fiyatı şu anda son 24 saatte %2 düşüşle 1,03 dolardan işlem görüyor. Ancak, birden fazla borsa tarafından listelendiği için bir haftada %8’in üzerinde arttı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin