Floki Binancede listelenecek, floki haberleri, floki listeleme, floki binance, floki listing - Kripto Para Haber

FLOKI Binance’da listeleniyor: Floki Inu, yüzde 50 artış gösterdi, Dogecoin ve Shiba Inu’ya katılarak Binance.US’ta yerini aldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para borsası Binance.US, Floki Inu’yu (FLOKI) ticaret platformuna ekledi.  Bu coin artık popüler meme ilhamlı kripto para birimleri Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) ile aynı kategoride yer almaktadır. Ekip, resmi Twitter hesapları üzerinden duyuruyu yaparak, listelemeyi piyasada varlıklarını meşrulaştıran ve DOGE ve SHIB ile birlikte “meme coin üçlemesi”nde yerlerini sağlamlaştıran “BÜYÜK” bir adım olarak nitelendirdi. Duyuruyla birlikte meme coin’in değeri %49 arttı. Binance.US, dünyanın en büyük ve en tanınmış kripto para borsası Binance’ın Amerikan kolu olarak hizmet vermektedir. Platform, çeşitli kripto para birimlerinin güvenli ve düzenlenmiş bir ortamda ticaretini sağlayarak ABD düzenlemelerine uygunluğu garanti etmektedir.

FLOKİ BINANCEDA LİSTELENECEK

Bu meme coin, popüler meme ilhamlı kripto para birimleri Dogecoin ve Shiba Inu ile aynı kategoride yer almaktadır ve Binance.US’a eklenmesi, token’ın meşruiyetini ve itibarını artırabilir. Coinin ekibi, Twitter hesapları üzerinden yaptıkları açıklamada, bu listelemenin, coinin piyasada varlığını daha da güçlendireceğini ve memecoin üçlemesi içinde yerini sağlamlaştıracağını belirtmiştir.

FLOKİ/USD ve FLOKİ/USDT olarak listelenecek.

Coin, Binance.US’ta FLOKI/USD ve FLOKI/USDT çiftleri için ticarete açılacak. Bu durum, kullanıcıların bu meme coini diğer kripto para birimleriyle işlem yapmasına olanak tanıyacak. Ayrıca, bu meme coin, KuCoin ve diğer önde gelen borsalarda da işlem görmektedir.

Binance.US’un güvenli ve düzenlenmiş ticaret ortamı, kripto para birimi yatırımcıları için önemli bir faktördür. Binance.US, ABD düzenlemelerine uygunluğu sağlayarak kullanıcıların güvenli bir şekilde kripto para birimleri alım-satımı yapmalarını sağlar.

Tüm bu faktörler göz önüne alındığında, bu coinin Binance da listelenmesi, token’ın benimsenmesini artırarak, kripto para birimleri topluluğu içinde daha geniş bir izleyici kitlesi kazanmasına yardımcı olabilir.

u.today

Floki Inu, Binance'te Listelenecek. - Kripto Para Haber

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin