Shiba Inu fiyatındaki bu gösterge endişe yaratıyor!
Shiba Inu fiyatındaki bu gösterge endişe yaratıyor!

Shiba Inu fiyatındaki bu gösterge endişe yaratıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – In/Out of the Money (IOM) göstergesine göre, Shiba Inu şu anda 300 trilyon SHIB token’ı tutan adreslerin ağırlıklı olarak 0,000008 ila 0,000014 dolar fiyat aralığında satın aldığını gösteren bir dirençle karşı karşıya.

” In/Out of the Money ” göstergesi, bir adresteki token’ların ortalama satın alma maliyetini belirler ve mevcut fiyatla karşılaştırır. Eğer mevcut fiyat ortalama maliyeti aşarsa, adres “In the Money” olarak kabul edilir.

ITB

Tersine, eğer mevcut fiyat ortalama maliyetten düşükse, adrese “Out of the Money” denir. Bu durumda, birçok adres belirtilen fiyat seviyelerinde potansiyel satış baskısını göstererek “Out of the Money ” kategorisine girer.

Shiba Inu için güçlü direnç

Mevcut SHIB fiyatı 0,000007 dolar civarında seyrediyor ve bu ağır direnci kırmak korkutucu bir görev gibi görünüyor. SHIB’in bu fiyat aralığındaki toplu hacmi, alıcıların bu seviyeyi aşmak için gereken güce dair soru işaretleri yaratıyor ve önemli bir engel oluşturuyor.

Bu içgörüler, SHIB’in zayıflık belirtileri gösterdiği ve güçlü satış baskısıyla mücadele ettiği bir dönemde ortaya çıktı. Daha önce bildirildiği gibi, Shiba Inu düşüş eğilimi gösteriyor ve görünüşe göre yerel bir dibe doğru ilerliyor. Bu hareket, SHIB’nin 21 EMA destek seviyesini tutamadığında tetiklendi ve fiyatın potansiyel bir düşüş eğilimi gösterdiğini ima etti.

ITB’den gelen bu yeni bilgiyle, Shiba Inu yatırımcıları gelecekte olası dalgalanmalara karşı kendilerini hazırlamaları gerekebilir. Bu güçlü direnç seviyesinin kırılmaması fiyatların daha da düşmesine neden olabilir. Ancak, kripto para birimleri dünyasında her zaman olduğu gibi, piyasanın doğası gereği öngörülemez olduğunu ve ani değişimlere eğilimli olduğunu hatırlamak önemlidir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin