XRP fiyatında belirsizlik devam ediyor! Yatırımcılar ne beklemeli?
XRP fiyatında belirsizlik devam ediyor! Yatırımcılar ne beklemeli?

XRP fiyatında belirsizlik devam ediyor! Yatırımcılar ne beklemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analisti Ali, XRP fiyatının 22 Haziran ile 28 Haziran arasında yaklaşık %12 düştüğünü belirterek devasa bir XRP alımı gerçekleştirdiğini bildirdi. Balinalar son altı günde XRP fiyatlarındaki düşüşten faydalanarak 360 milyon XRP’yi cüzdanlarına ekleyerek değeri 170 milyon dolar olan bir alım gerçekleştirdi.

XRP’nin fiyatı 22 Haziran’da 0,52 dolar seviyesine yükseldi. Ancak fiyatın daha sonra tersine döndüğü ve fiyat hareketinin uzun pozisyon sahipleri için bir tuzak olduğu ortaya çıktı.

Bu süreçte fiyatın düşmesiyle birlikte XRP’de kâr elde etmek isteyenlerin sayısı istikrarlı bir şekilde arttı. Bununla birlikte, düşüşler kısa süreli fiyat artışlarıyla noktalandı. XRP daha sonra 0,486 dolar seviyesinin altına düşerek günlük 50 günlük hareketli ortalama seviyesini temsil etti. Bu sebeple 28 Haziran’da XRP alıcıları için alım fırsatı doğdu.

Günlük grafikte gözlemlendiği gibi, XRP önceki günün düşük seviyelerinden bir sıçrama yaşadı ve 29 Haziran’da gün içinde en yüksek seviyesi olan 0,473 dolara ulaştı. Token, haftalık zaman diliminde %5,16 düşüş yaşadı.

Ancak XRP’nin yeniden yükselmeden önce 0,486 dolar seviyesindeki günlük 50 günlük hareketli ortalama direncini doğrulaması gerekmektedir. Bu durumda XRP, 0,52 dolar civarındaki yüksek seviyeleri yeniden test edebilir.

Diğer yandan, XRP, boğaların güçlü bir itiş başlatması için bu direncin üzerine çıkmadan önce 0,486 doların altındaki bir aralıkta kalabilir. Geçmişte olduğu gibi 0,44 ila 0,46 dolar aralığı destek olmaya devam ediyor.

XRP fiyatından ne beklenir?

Fiyatın bir sonraki hareketi belirsizlik içeriyor. Bu arada, XRP yatırımcıları altıncı en büyük kripto para birimi için bir sonraki büyük hareketi bekliyor. Zincir üstü veriler, XRP için olumlu bir tablo çiziyor; ancak genel piyasa koşullarının etkisi de göz ardı edilmemeli.

Zincir üstü analitik firması Santiment, 26 Haziran’da XRP’nin küçük bir yükseliş göstergesi gösterdiğini belirtti. “Tarihsel olarak, kâra kıyasla daha büyük bir kayıp oranında hareket eden kripto paraların değer kazanma olasılığı daha yüksektir” diye ekledi.

Bu haftanın başlarında, kripto araştırmacısı Ali, XRP aktif adreslerinin yanı sıra ağ etkinliğinde de bir artış olduğunu bildirdi ve XRP fiyatının son üç katı arttığını, aktif XRP adreslerinin sayısındaki artışın bundan önce geldiğini söyledi. Tarihin bu kez tekerrür edip etmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin