Shiba Inu'nun düşük likidite sorunu yatırımcıları endişelendiriyor! İşte nedeni
Shiba Inu'nun düşük likidite sorunu yatırımcıları endişelendiriyor! İşte nedeni

Shiba Inu’nun düşük likidite sorunu yatırımcıları endişelendiriyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme tabanlı popüler bir kripto para birimi olan Shiba Inu, toplam kilitli değerinde (TVL) %70 oranında düşüş yaşadığından endişe veriyor. En büyük Shiba Inu havuzu olan Uniswap V3’teki SHIB-WETH (%0,3) havuzu şu anda 1.8 milyon dolar seviyesinde bulunuyor ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10.8 milyon dolardan önemli bir düşüş gösteriyor. Bu durumun sebebi, merkezi olmayan platformlarda likidite ile ilgili bazı sorunlar yaşanmasıdır.

Merkezi olmayan borsalar (DEX’ler), özellikle merkezi borsalarda listelenmeyen dijital varlıklar için likidite sağlamada çok önemli bir rol oynar. Uniswap V3’teki mevcut SHIB-WETH havuzunda olduğu gibi likidite seviyeleri düşük olduğunda, token’in fiyatını ve alım satım faaliyetini olumsuz etkileyebilir.

Shiba Inu

Düşük likidite, fiyat oynaklığının artmasına neden olarak yatırımcıların pozisyonlara girmesini veya pozisyonlardan çıkmasını zorlaştırır. Ek olarak, daha geniş alış-satış marjları ile sonuçlanarak piyasa katılımcılarının token ticareti yapma cesaretini kırabilir.

Shiba Inu’nun TVL’sindeki son düşüşe rağmen, SHIB havuzundaki artan yıllık yüzde getirisi (APY), yatırımcılar için bir umut kaynağı olabilir. Daha yüksek bir APY, havuzun likiditesini zaman içinde potansiyel olarak iyileştirerek daha fazla likidite sağlayıcısını çekebilir. Ancak, özellikle SHIB’nin önceki performansını dikkate alırsak, değişken varlıklar için likidite sağlamayla ilişkili riskleri dikkate almak çok önemlidir.

Shiba Inu’nun dengesini yeniden kazanması ve mevcut likidite sorunlarının üstesinden gelmesi için, bir dizi faktörün uyumlu hale gelmesi gerekiyor. Bunlar, Shiba Inu ekosistemindeki olumlu gelişmeleri, artan benimseme ve kullanım durumlarını ve meme tabanlı kripto para birimleri için daha geniş pazar desteğini içerebilir.

Yazım sırasında, Shiba Inu 0,00001 dolardan işlem görüyor ve yerel zirvesinden %5,8 kaybetti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin