featured

Teknik göstergeler, SOL fiyatının yüzde 30’luk bir ralliye hazır olduğuna işaret ediyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL için teknik göstergeler, kesin bir kırılmanın çok yakın olduğunu gösteriyor. Gözde altcoin, uzun süredir devam eden direnç trend çizgisi ile 19,2 dolarlık yatay destek arasında işlem görüyor. Bu seviyelerden herhangi birinden olası bir kırılma, oluşan momentumu serbest bırakacak ve ilgili tarafta yönlü bir ralli oluşturacaktır.

SOL

Solana için 24 saatlik işlem hacmi 316 milyon dolardır. Bu da %26’lık bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Günlük zaman diliminde SOL fiyatı, uzun süredir devam eden bir direnç trend çizgisi ve 19,2 dolarlık destek noktası arasında işlem görüyor.

Son zamanlarda piyasa katılımcıları arasındaki belirsizliğin artmasıyla birlikte satıcılar düşüş trendini sürdürmekte zorlanıyor. Bunun sonucunda da fiyat 19,2 dolarda bulunan destek noktasının üzerine yatay bir dönüş yaptı. Böylece, son üç haftadır düşen trend çizgisi ile 19,2 dolarlık destek arasında sınırlı bir aralık oluştu.

SOL, bu yazının yazıldığı sırada 20,6 dolar civarında işlem görüyor. Yani, yukarıda bahsedilen teknik seviyelerin kesişim noktasına neredeyse ulaşıldı. Bu da, bir kırılmanın çok yakın olduğunu gösteriyor.

Bu nedenle direnç noktasından potansiyel bir kopuş, piyasa duyarlılığının rallilerde satıştan dipte alıma dönüştüğüne dair erken bir işaretin sinyalini verecektir. Ayrıca çıkış sonrası ralli, SOL fiyatını %30 oranında yükselterek 27 dolarda bulunan hedefine ulaştırabilir.

Öte yandan, 19,2 doların altına bir kırılma gerçekleşmesi sonucunda %17’lik bir düşüş sonucunda 16 dolardaki destek noktası yeniden ziyaret edilebilir.

Teknik göstergeler

RSI: Orta hat etrafında sallanan günlük RSI eğimi, piyasadaki eğilimin belirsizliğini vurguluyor.

EMA’lar: Trende meydan okuyan 100 ve 200 günlük EMA’ların altına doğru hareket eden altcoin’in fiyatı, eğilimin ayıların lehine olduğunu gösteriyor.

SOL için takip edilmesi gereken direnç noktaları 22,5 dolar ve 27 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 19,2 dolar ve 16 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir