Kripto analisti, Dogecoin fiyat hedefini paylaştı!
Kripto analisti, Dogecoin fiyat hedefini paylaştı!

Kripto analisti, Dogecoin fiyat hedefini paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Twitter’da CryptoKaleo (KALEO) adını kullanan popüler kripto analisti, gelecekteki DOGE fiyat gelişimi için tahmininin grafiksel bir analizini sağladı. Kaleo, LTF (düşük zaman dilimleri) göstergesini kullanarak 5 saat boyunca kronolojik bir fiyat gelişimi sundu ve DOGE fiyatı öngörülen harekete uyuyor gibi görünüyor.

Yatırımcılar, oynaklık sırasında fiyat davranışını tahmin etmek için genellikle LTF göstergesini kullanır. Lower Time Frame, genel anlamda günlük altı zaman dilimleri için kullanılır. Kısa vadeli ticaret ve diğer varlıkların ölçeklenmesi sırasında popülerdir. LTF göstergesi, grafik davranışını yakın gelecekte taklit ederek piyasadan hızlı kazanç elde etmek isteyen yatırımcılar için bir rehber sağlar.

Kaleo’nun 5 saatlik izleme süresi içinde DOGE fiyatı 0,09631 dolar ile 0,09707 dolar arasında hareket etti. Ancak daha da önemlisi, bu dönemde sergilenen oynaklık, LTF göstergesinin öngördüğü modelle örtüşüyordu. Bunun ötesinde gösterge, DOGE’nin 0,1 doların üzerine çıkmasını bekleyen genel bir fiyat hareketini de öngörüyor.

LTF göstergesinin benzersiz özelliklerinden biri de Kaleo’nun analizinde de görüldüğü gibi sadece fiyat hedefini ortaya koymamasıdır. Bunun yerine, hedefe giden yolu sağlayan bir yörünge gösteriyor.

DOGE yeni haftaya %33,02’lik bir fiyat artışıyla 0,1048 dolar seviyesini yansıtan etkileyici bir yükseliş mumuyla başladı. Bu fiyat rallisi aynı zamanda DOGE’nin yerel yüksek seviye olan 0,1 dolarda daha önce kurulmuş bir direnci aştığını ve lider kripto para birimini yükseliş durumuna soktuğunu da gördü.

Bu yazının yazıldığı sırada DOGE, ticaret görünümünde 0,0970 dolardan işlem görürken, 13.5 milyar dolarlık piyasa değeriyle CoinMarketCap’te 8. en büyük kripto para birimi olarak sıralanıyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin