Shiba Inu balinalarının varlıkları kritik seviyede! SHIB fiyatına etkisi olur mu?
Shiba Inu balinalarının varlıkları kritik seviyede! SHIB fiyatına etkisi olur mu?

Shiba Inu balinalarının varlıkları kritik seviyede! SHIB fiyatına etkisi olur mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ağındaki balina varlıklarının bulundurdukları SHIB miktarı düştükçe piyasa için fiyatlar da sabit kalmaya başlıyor. Shiba Inu varlıkları 2 milyar doların altına kadar geriledi ancak balina varlıklarının değeri bu değere düşmesinin ardından fiyatta bir değişiklik olmadı.

WhaleStats balina hareketlerini izleme platformunun verilerine göre, Shiba Inu holdinglerinin değeri yaklaşık 50 milyon dolar düştü. Ancak düşüşün arkasındaki neden fiyat hareketine bağlı olduğu düşünülmüyor.

Shiba Inu’nun balina aktivitesi

Kripto para piyasasında yaşanan toplarlanmanın ardından Shiba Inu balinaları da bu hareketliliğe katılmaya başladı. Balinalar 300 milyon dolar değerinin SHIB tokeni satın aldı. Bu satın alma işlemi en büyük 1.000 Ethereum adresinin holding tarihi tarafından onaylandı.

Whalestats Data

SHIB fiyatı birim başı 0,0004 dolar değerine ulaşarak yerel zirvesini belirlemesinin ardından balina düzeyindeki adreslerden satın alma faaliyeti neredeyse tamamen ortadan kalktı. Bu hareket doğrudan SHIB fiyat hareketlerini etkiledi diyebiliriz.

Shiba Inu fiyat hareketi

SHIB tokeni en son zirveden %3,4 oranında kaybetti ve şu anda 0,000038 dolardan işlem görüyor. Tokenin en son geri kazanımı varlık değerinin yaklaşık %60’ını kaybettikten hemen sonra sahiplerine %35 kâr getiriyor.

Varlık, 0,000879 dolarda bir ATH’ye ulaşmasının ardından değerinin büyük kısmını kaybetti. Düzeltme, Shiba Inu pazarının çoğunluğu olarak kabul edilen kısa vadeli sahipleri tarafından başlatıldı. Kısa vadeli sahiplerin sayısının azalması ve orta vadeli sahiplerinin ortaya çıkmasıyla birlikte, varlığın fiyat hareketi tekrar toparlanma yaşadı.

Volatilitenin düşmesinin ve toparlanmaya başlamasının nedeni, kısa vadeli spekülatörlerden gelen satış baskısının azalmasıdır. Token için ise balina hareketleri oldukça önemli diyebiliriz.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin