Cardano Vakfı önemli ortaklıklara imza atarken; ADA fiyatı kritik bir eşikte yer alıyor!
Cardano Vakfı önemli ortaklıklara imza atarken; ADA fiyatı kritik bir eşikte yer alıyor!

Cardano Vakfı önemli ortaklıklara imza atarken; ADA fiyatı kritik bir eşikte yer alıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano 2021 yılında 13 önemli ortaklığı imza attı. ADA fiyatı ise kritik bir eşikte yer alıyor. Cardano’nun fiyatı, yükselişe hazırlanmaya çalışıyor ve 1,80 dolar eşiğine yaklaşabilir. Cardano Foundation, ekosisteminde değer ve fayda yaratmak amacıyla aralarında; ScanTrust, Save the Children STK, Taurus, HackerOne, COTI network, Ecoage, Coinfirm, NOWPayments, UBX, Aid Technology gibi 13 büyük kuruluşla iş birliği içerisine girdi.

Son olarak 22 Aralık tarihinde Ecoage ile ortaklığını duyuruldu. Eco Age, ana akım ödül törenlerinin fiziksel heykelleri NFT’ler ile değiştirmeye karar verdi ve bu nedenle, NFT oluşturma için Cardano ile ortaklık kurmaya karar verdi. Cardano blockchaini, türünün tek örneği 13 dijital sanat eseri yaratmak için kullanıldı.

Çocuklar için önde gelen kâr amacı gütmeyen uluslararası kuruluşlardan biri olan Cardano Çocukları Koruma Vakfı, Doğu Afrika’daki insani yardım operasyonlarına yardımcı olmak için ADA dijital tokeni kullanma yöntemlerini keşfetmek için bu yılın başlarında ortaklıklar oluşturdu. Save the Children, bu anlaşmanın bir parçası olarak, aracı kullanmadan doğrudan ADA bağışlarını toplamak için bir finansal ağ geçidi oluşturmayı planlıyor.

Cardano (ADA) fiyat hareketi

Cardano (ADA), 21 Aralık tarihinden bu yana yedi günlük etkileyici bir şekilde yükseldi. Bugün ADA fiyatı 1,182 dolardan yaklaşık %30 artışla 1,594 dolara yükseldi. Yazım sırasında, ADA son 24 saatte %9,0 artışla 1,57 dolardan işlem görüyor. Mevcut piyasa değeri 52.563.324.199,66 dolar olan Cardano, kripto para sıralamasında XRP’nin önünde altıncı sırayı aldı.

TradingView

ADA fiyatları mevcut yükseliş eğilimi sayesinde önemli bir alan olan 1,50 dolar olan psikolojik seviyesini aştı. Fiyat art arda yedinci gün yükseldi ve Göreceli Güç Endeksinin (RSI) yükselmesiyle aşırı alım bölgesinde yer alıyor. Yakın vade için RSI göstergesinin 50 orta çizgisinin üzerindeyken daha yüksek kalması beklenebilir.

2021 yılı sonuna kadar ortalama fiyat tahmini 1,50 doların üzerinde kaldığından ve Aralık ortasından bu yana 1,18 doların en düşük seviyelerine ulaştığı için ADA için önümüzdeki ay hareketki geçebilir. 2022 yılı ise ADA için genel olarak yukarı ivmeyle devam edebilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin