Ripple balinaları iki gündür hareket halinde; yüklü miktarda XRP transferi gerçekleştiriliyor!
Ripple balinaları iki gündür hareket halinde; yüklü miktarda XRP transferi gerçekleştiriliyor!

Ripple balinaları iki gündür hareket halinde; yüklü miktarda XRP transferi gerçekleştiriliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple balinaları ve borsalar, XRP fiyatını 1 doların üzerinde tutmaya çalışıyor. Son olarak üst üste iki gün bir milyarın üzerinde XRP token transferi gerçekleştirildi. Whale Alert ve XRP analitik hizmeti Bithomp tarafından elde edilen bilgilere göre son 24 saat içerisinde XRP ile ilgili dikkat çeken transferler gerçekleşiyor. Birkaç önemli borsa ve anonim kripto adresi üst düzey dijital borsa ve anonim kripto adresi, 1.686 milyar değerinde XRP aktardı.

Yukarıda söz edilen kripto izleme platformunun, büyük kripto piyasası oyuncuları tarafından aktarılan milyardan fazla XRP kripto transferleriyle ilgili işlemleri iki gündür paylaşıyor.

Yazım sırasında, piyasa değerine göre 7. sırada yer alan XRP, 0,9196 dolar seviyesinden işlem görüyor. Ripple boğaları fiyatı 1 doların üzerine çıkartmaya çalışıyor.

Bir milyardan fazla XRP yeniden değiştirildi

Whale Alert, çeşitli dijital borsalardan toplam 1.68 milyar token taşıyan 22 adet Ripple transferini kullanıcılara paylaştı. Transferlerin bazıları 100 milyon ve 225 milyon XRP’yi aşan şekilde gerçekleşti. Bu işlemlerden biri ise Kore’nin en büyük borsası Bithumb tarafından gerçekleştirildi. (103.000.000,020 XRP, 100.014,220 dolara eşit)

XRPtransfer888998900_uhjhggh0987765654

Aynı miktarda 225.110,160 adet XRP Binance tarafından gerçekleştirildi. Binance daha sonra 225.117,280 XRP’yi başka bir anonim cüzdana aktardı. Daha sonra Bithomp hizmeti bunun CZ tarafından yönetilen borsa tarafından dahili bir kripto hareketi olduğunu ortaya çıkardı.

Diğer Ripple transferleri FTX borsası, Bitfinex, yine Binance , Bitstamp, Coinone ve Bittrex tarafından gerçekleştirildi. Anonim cüzdanlar arasında 60 milyon, 79 milyon ve 95 milyon XRP değerinde birkaç işlem yapıldı. Son olarak dün 1.176 milyar XRP’nin Ripple devi, ODL platformları ve kayıtsız sahipleri olan adresler tarafından taşındığını bildirmiştik.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin