featured

Shiba Inu, 84 milyondan fazla tokenı yaktı: Memecoin’in fiyatı hangi yöne hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu, kısa bir süre içinde dalgalı kripto piyasasında öne çıkan bir oyuncu hâline geldi ve yatırımcıların ilgisini çekti. Son günlerde Shiba Inu, yanma oranındaki şaşırtıcı artışla sektörde şok dalgaları yaratıyor.

Resmi Shib burn tracker Shibburn, bugün erken saatlerde X’te bir gönderi yayınlayarak topluluğun dikkatini merkezi olmayan kripto para biriminin kayda değer performansına çekti.

Tweet’e göre, Shiba Inu’nun yanma oranı önemli ölçüde arttı ve önemli miktarda token, spesifik olmak gerekirse 84.203.486 Shib tokeni bir gün içinde tokenlerin toplam arzından başarıyla çıkarıldı. Gönderi ayrıca son 24 saat içinde tanık olunan kayda değer 9 işleme de ışık tuttu.

Shıba Inu

Shiba Inu yakma oranı şaşırtıcı şekilde yükseliyor!

Tanım olarak yakma, dolaşımdaki toplam kripto para biriminin bir kısmını kalıcı olarak ortadan kaldıran ve böylece toplam arzı azaltıp talebi ve piyasa değerini artıran deflasyonist bir süreçtir. Shiba Inu tokeninin toplam arzı 999.982.697.981.254’tür ve 410.661.199.268.822 token yakılarak toplam kripto paranın neredeyse yarısı yakılmıştır.

Shibburn’ün X gönderisine göre, 18 Ekim’de toplam 39.828.715 Shib token yakılmıştı. İki günlük veriler karşılaştırıldığında, token’ın yakılma oranının dikkat çekici bir şekilde arttığı görülüyor.

2020 yılında kabul edilen SHIB, kripto para alanında önde gelen bir meme coin olarak ortaya çıkıyor. Token, Japon köpek cinsi Shiba Inu’dan esinlenirken bir diğer önemli oyuncu olan Dogecoin için maskot görevi görüyor.

Şu anda SHIB, bir günde yüzde 2,69 ve 7 günde yüzde 1,20’lik bir düşüşün ardından 0,00000674 dolar olarak fiyatlandırılmaktadır. 3,97 milyar dolarlık piyasa değeriyle yüzde 2’den fazla düşüş yaşayan Shiba Inu, en iyi kripto paralar listesinde 19. sırada yer alıyor.

SHIB ile birlikte meme coin yatırımcılarının portföyde yer alması gereken farklı bir alternatif Meme Kombat oluyor. Bu meme coin, kripto para piyasası dalgalanırken ses getiren yeni kripto para ön satışlarından biri. Ayrıca kullanıcıların en sevdikleri meme karakterlerini belirleyerek diğerlerine karşı savaşmalarına olanak tanıyan bir Oyna-Kazan (P2E) oyunu olarak tasarladı. Bu tokeni kazanmak için oyuncular, diğer kullanıcıların arena savaşlarına dair bahis oynayabiliyor ve tahminleri doğruysa MK kazanma şansı yakalıyor. 

Şimdi Meme Kombat satın alın.

coinedition

 

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin