featured

Bitcoin opsiyon verileri, uzun vadeli artışların güç kazandığını gösteriyor! BTC fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Spot Bitcoin ETF onayına ilişkin yanlış haberin ardından yaşanan dalgalanma sonrası BTC fiyatı 28.000 dolar seviyesinin üzerinde konsolide oluyor. Bir yandan makro gelişmelerle ilgili endişeler varken diğer yandan spot Bitcoin ETF’sine dair iyimserlik hâkim.

Bitcoin opsiyon verilerine bir bakış

Bitcoin opsiyon verileri BTC fiyatlarındaki uzun vadeli artışların güç kazandığını gösteriyor. Opsiyon piyasası verileri, uzun vadeli BTC fiyat artışlarına olan güvenin arttığını gösteriyor. Bugün 10.000’den fazla BTC blok alım opsiyonu işlem gördü. Bu işlemlerin toplam değeri yaklaşık 300 milyon dolar olup günün toplam opsiyon faaliyetlerinin yüzde 40’ından fazlasını temsil etmektedir. GreeksLive tarafından paylaşılan verilere göre, baskın strateji BTC-3NOV23-29000-C satışı ve BTC-29DEC23-34000-C diyagonal spread alımını içeriyordu.

bitcoin

Bu spread, satıştan elde edilen primi kullanarak daha uzun vadeli para dışı (OTM) çağrıları satın alırken kısa vadeli para içi (ATM) çağrıları satmayı içerdiği için dikkat çekicidir. Kısa vadede BTC için ani bir yükseliş anlamına gelmese de BTC’nin uzun vadeli beklentileri için yükseliş görünümünü açıkça yansıtıyor.

BTC fiyatı için sırada ne var?

BTC fiyatı, bu hafta başındaki artış ve yükselişe rağmen son zamanlarda güç gösteriyor. Bitcoin, spot BTC ETF’sinin onaylanması konusunda artan iyimserlikle birlikte 28.000 doların oldukça üzerinde kaldı.

Popüler kripto para analisti Michael van de Poppe, BTC’Nin fiyatının şu anda güçlü bir takip göstermediğini belirtti. Daha fazla hareketten önce birkaç gün boyunca bu fiyat aralığında bir konsolidasyon döneminin tercih edileceğini düşünüyor.

Görünüşe göre uzun tarafta bir miktar likiditenin temizlenmesi gerekiyor ve bu da 27.600 ila 27.800 dolar aralığında bir teste yol açabilir. Temel destek bölgeleri hem 27.700 hem de 27.300 dolar seviyesinde olup uzun pozisyonlar için potansiyel ilgi alanlarına işaret etmektedir.

BTC için 26.700 dolardan 26.285 dolara kadar uzanan önemli bir destek alanı, boğalar ve ayıların şiddetle mücadele ettiği bir savaş alanı olarak ortaya çıktı. Bu bölgedeki destek seviyeleri, Bitcoin’in kısa vadeli yönü için belirleyici bir dönüm noktasına işaret ettiği için büyük önem taşıyordu.

Bunun yanında Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğine konusunda en iyi kripto para ön satışını sunarak yatırımcının işini kolaylaştırıyor. Bireysel yatırımcı için süreci daha güvenli hâle getiren BTCMTX tokenleri, yüksek güvenlikli Bitcoin madenciliği için iyi bir fırsat olarak değerlendirilir. Ayrıca herhangi bir zamanda BTCMTX tokenleri borsalarda kolayca satılabiliyor.

Bitcoin Minetrix’i şimdi satın alabilirsiniz. 

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin